Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 19 сiчня 2023, 07:46
1505
0

Руслан МАЛІНОВСЬКИЙ: «У пресі багато всього було»

Українець – про перехід до «Марселя»

| Оновлено 19 сiчня 2023, 07:46
1505
0
Руслан МАЛІНОВСЬКИЙ: «У пресі багато всього було»
Getty Images/Global Images Ukraine. Руслан Маліновський

Півзахисник Руслан Маліновський розповів про свою оренду у французький «Марсель» з італійської «Аталанти», а також поділився обстановкою всередині провансальців.

– Усім відомо, що останнім часом в «Аталанті» я не отримував достатньої кількості ігрової практики. Відчував, що «Марсель» мені може її дати. Було видно, що клуб дуже зацікавлений у трансфері. І я дуже задоволений, що вдалося його здійснити. Радий тут опинитись, адже «Марсель» дуже великий клуб у Франції. За ці сім днів, які я тут перебуваю, (інтерв'ю записано 16 січня) вже зумів оцінити, наскільки у цьому клубі все на високому рівні. Якісна організація всіх футбольних процесів, чудовий стадіон «Велодром», неймовірні вболівальники. На домашньому матчі їх було понад 60 тисяч. Це вражає. Коли у команди така підтримка, це багато про що говорить.

Ще влітку була інформація, що «Марсель» цікавиться твоєю персоною, чому не вдалося здійснити трансфер ще тоді?

– У трансферах завжди є багато нюансів. Потрібно розуміти, хто з футболістів піде, якою є ситуація з фінансовим фейр-плей. Плюс «Аталанта» ще не була така активна і, можливо, в якихось моментах не було порозуміння з «Марселем». Словом, багато чинників, що не склалися, та переговори відклали до зими. Добре, що зараз все сталося швидко, клуби між собою домовилися і переговорний процес не затягнувся до кінця січня.

– Чи були пропозиції від інших клубів? Чи доходило до якоїсь конкретики?

– У пресі багато всього було, але мої агенти вели переговори лише з «Марселем».

– Як тебе зустріла команда, з ким із футболістів «Марселя» найбільше спілкуєшся?

– Зустріли дуже тепло, тут дуже гарний колектив. Спілкуюсь із багатьма. Наприклад, із Сеадом Колашинацом. Дженгіз Ундер – добрий хлопець. Він в Італії грав, і ми з ним італійською дуже добре спілкуємося. Жордан Верету теж у Серії А грав, із ним також часто щось обговорюємо. Загалом, жодних проблем із спілкуванням немає.

– Яка ситуація в роздягальні «Марселя», хто лідер команди?

– Кожен із хлопців у роздягальні перед грою щось каже. Тренер мотивує. А лідером команди є Дімітрі Пайєт, якого можна назвати легендою клубу. Має дуже великий авторитет у команді. Саме він задає темп, атмосферу у роздягальні, тримає колектив.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.