Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
852
0

Сеута – Барселона. Прогноз і анонс на матч Кубку Іспанії

Похмілля від завойованого трофею іноді може сильно вдарити в голову

Сеута – Барселона. Прогноз і анонс на матч Кубку Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 19 грудня, у Сеуті на стадіоні «Естадіо Мунісіпал Альфонсо Мурубе» відбудеться матч 1/8 фіналу Кубка Іспанії з футболу, у якому зіграють «Сеута» та каталонська «Барселона». Стартовий свисток рефері Хуана Мартінеса Мунуери з Валенсії пролунає о 21:00 за київським часом.

Сеута


Аутсайдер однієї з регіональних груп третього за силою дивізіону Іспанії, на гостьові матчі проти якого суперникам доводиться плисти на кораблі на північ Африканського континенту – залишається лише дивуватися тому факту, що такий колектив зумів пробитися на настільки високу для себе стадію національного Кубка. Утім, із жеребом скромної «Сеуті» явно не пощастило, тому в протистоянні проти явного фаворита їй доведеться покладатись на диво.

Колектив 49-річного іспанського фахівця Хосе Хуана Ромеро при цьому ще й примудрився втратити одного з провідних виконавців поточного складу – 26-річного нападника Ліберто Бельтрана, який із цієї зими захищатиме кольори «Алькояно» у другій групі Третього дивізіону Іспанії. Очевидно, що кубок для такого скромного клубу розпочався на дуже ранній стадії 1/64 фіналу (другий раунд), від якого тягнеться смуга перемог над «Утрерою» (1:0), «Ібісою» (3:2) та «Ельче» (1:0). Останній результат – очевидна сенсація, завдяки якій про відірвану від європейської частини країни команду дізналися навіть на рівні Прімери.

Барселона


Статус очевидного фаворита, який каталонська «Барселона» поза всякими сумнівами матиме в майбутній грі, зайвий раз не обговорюється. Очевидними проблемами для «блаугранас» є при цьому виключно психологічні моменти, пов'язані з банальною недооцінкою суперників і розібраним станом команди на тлі гучної перемоги на минулих вихідних. Із Саудівської Аравії колектив Хаві привіз Суперкубок Іспанії, який для їхнього головного тренера став першим трофеєм у кар'єрі за рідний клуб на цій посаді.

Настрої фанатів перед майбутньою грою очевидні: команда має явну перевагу в класі, нарешті починає впевнено піднімати голову хоча б на внутрішній арені, уже має перші досягнення, але в досить делікатний момент не просто їде, а саме пливе через Середземне море на кораблі, у гості до команди, про існування якої вперше дізналася ще 2001 року. Із того часу «Сеута» та «Барса» зіграли три зустрічі, кожна з яких завершувалася перемогою каталонців із лише одним голом скромнішого колективу у відповідь на 10 пропущених. Очевидно, що всі ці ігри проходили виключно у кубковому форматі. Як і очевидно те, що Хаві в майбутній грі виставить далекий від основного склад. Але чи не повториться історія виїзду до «Інтерсіті» двотижневої давнини?

Орієнтовні склади


«Сеута»: Монтагуд – Масіас, Гутьєррес, Лафардж, А. Гарсія – Лопес, Рейна – Редондо, Куевас, Гонсалес – Ріос.

«Барселона»: Пенья – Альба, Крістенсен, Е. Гарсія, Бельєрін – Торре, Кесс'є, Роберто – Фаті, Торрес, Рафінья.

Не зіграють: Данезе – Араухо, Депай.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі лідер досягне необхідного результату малою кров'ю. Нашою ставкою буде позиція – ТМ 3.5 з коефіцієнтом 1.92.

19 січня, четвер

«Сеута» – «Барселона»
Сеута. «Естадіо Мунісіпал Альфонсо Мурубе». 21:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Хуан Мартінес Мунуера (Валенсія, Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 25.00
  • 10.50
  • 1.09
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Луїс ЕНРІКЕ: «Усі знали, що це буде нелегко. Це півфінал Ліги Чемпіонів»
Футбол | 02 травня 2024, 02:32 0
Луїс ЕНРІКЕ: «Усі знали, що це буде нелегко. Це півфінал Ліги Чемпіонів»

Головний тренер ПСЖ прокоментував поразку у матчі проти Боруссії Д (0:1)

Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим
Футбол | 01 травня 2024, 15:24 2
Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим

Колишні гравці «Динамо» ще не помирилися

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.