Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 19 сiчня 2023, 12:28
9374
0

Дербі в одні ворота. Інтер розгромив Мілан та виграв Суперкубок Італії

Команда Сімоне Індзагі не залишила шансів суперникам

| Оновлено 19 сiчня 2023, 12:28
9374
0
Дербі в одні ворота. Інтер розгромив Мілан та виграв Суперкубок Італії
twitter.com/Inter

У поєдинку за Суперкубок Італії зійшлися принципові суперники – «Мілан» та «Інтер». При цьому «нерадзуррі» були у статусі чинного володаря трофею.

Футболісти «Інтера» впевнено розпочали зустріч і одразу почали загострювати гру біля штрафного майданчика суперників. При цьому гра часто переривалася свистком арбітра після порушень правил. А перший же свій по-справжньому гольовий момент «нерадзуррі» втілили у взяття воріт. Джеко, який опинився перед штрафним, віддав передачу на хід Бареллі, який перевів м'яч на Дімарко, і півзахисник завдав влучного удару.

Getty Images/Global Images Ukraine

Забивши швидкий гол, номінальні гості продовжили активно йти в атаку та пресингувати «россонері». У футболістів «Мілана» конструктивна гра не клеїлася: запам'ятався лише несильний удар Леау з лівого напівфлангу, з яким впевнено впорався Онана. У середині першої половини зустрічі оборона «Мілана» знову розсипалася, і «нерадзуррі» подвоїли перевагу. Джеко у куті штрафного холоднокровно розібрався з Тоналі і пробив повз голкіпера.

Підопічні Сімоне Індзагі не зменшили обертів і продовжували терзати збентежених суперників. Ледве не довів рахунок до розгромного Джеко: форвард замкнув навіс із кутового, і свою команду врятував Тетерушану. Зреагував голкіпер і на підступний удар Дімарко. Ближче до перерви футболісти «Інтера» все ж таки знизили темп, і «россонері» стали більше контролювати м'яч. Але при цьому постійний пресинг суперників не давав «червоно-чорним» налагодити атакуючу гру.

«Россонері» активно розпочали другу половину зустрічі, намагаючись не затримувати м'яч у центрі поля. Намагався брати на себе гру Леау, який часто перетримував м'яч. В одному з епізодів португалець після сольного проходу з лінії штрафного майданчика пробив вище воріт.

Втім, надовго запалу у підопічних Стефано Піолі не вистачило, і «нерадзуррі» відсунули гру від свого штрафного майданчика. Не вплинули на перебіг гри й заміни, які зробив тренерський штаб «червоно-чорних». «Інтер» контролював перебіг подій, а третій гол команди Сімоне Індзагі остаточно зняв питання про переможця протистояння. Мартінес виграв позиційну боротьбу у Томорі, вийшов віч-на-віч з голкіпером і відправив м'яч у ворота. Зазначимо, що Лаутаро забивав і у попередньому матчі за Суперкубок у ворота «Ювентуса».

Getty Images/Global Images Ukraine

Надалі «нерадзуррі» чекали на фінальний свисток, хоч і не грали відверто на утримання рахунку. А «россонері» намагалися забити гол престижу, що зробити їм не вдалося.

3:0 – «Інтер» впевнено завоював Суперкубок Італії.

Суперкубок Італії.

«Мілан» – «Інтер» – 0:3

Дімарко (10), Джеко (21), Л.Мартінес (77)

Ернандес (77) – Барелла (34), Чалханоглу (72), Л.Мартінес (78)

«Мілан»: Тетерушану, Калабрія (Дест, 79), К'єр (Калюлю, 64), Томорі, Т.Ернандес, Тоналі, Беннасер, Мессіас (Орігі, 65), Діас (Де Кетеларе, 65), Леау, Жиру (Ребич, 79)

«Інтер»: Онана, Шкріньяр, Ачербі, Бастоні (де Врей, 84), Дарміан, Барелла (Гальярдіні, 71), Чалханоглу (Аслані, 84), Мхітарян, Дімарко (Госенс, 63), Джеко (Корреа, 71), Л.Мартінес

Арбітр: Фабіо Мареска (Італія)

Міжнародний стадіон імені короля Фахда (Ер-Ріяд, Саудівська Аравія)

МІЛАН – ІНТЕР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

77’
ГОЛ ! М'яч забив Лаутаро Мартінес (Інтер Мілан).
21’
ГОЛ ! М'яч забив Едін Джеко (Інтер Мілан).
10’
ГОЛ ! М'яч забив Федеріко Дімарко (Інтер Мілан).
Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме матчі Євро-2024
Футбол | 18 квітня 2024, 13:30 7
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме матчі Євро-2024

MEGOGO — офіційний мовник УЄФА Євро-2024

10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну
Футбол | 18 квітня 2024, 13:38 8
10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну

Новий спортдир «Полісся» раніше допоміг пристойно «затаритися» легіонерами «Зірці» та «Карпатам»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.