Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Баскетбол в Європі
| Оновлено 01 квітня 2023, 21:14
305
0

КОВЛЯР: «В збірну України хочу приїхати максимально підготовленим»

Український захисник «Калева» – про кар’єру в Естонії

| Оновлено 01 квітня 2023, 21:14
305
0
КОВЛЯР: «В збірну України хочу приїхати максимально підготовленим»
БК Калев. Олександр Ковляр

Напередодні 20-річний розігруючий збірної України видав потужний матч у складі «Калева» в Латвійсько-естонській лізі проти «Віймсі». За 29 хвилин на майданчику Ковляр набрав рекордні для себе 30 очок (4/6 двоочкові, 6/10 триочкові, 4/4 штрафні), до яких додав 5 підбирань, 3 передачі та 3 перехоплення.

Про матч з «Віймсі»: «Ігри з командою Віймсі завжди непрості і досить напружені. Це непоступлива команда. Після великої перерви в першу чергу в захисті ми стали грати набагато агресивніше і це дало свої плоди.

Що стосується моєї гри, партнери по команді довіряли мені, а я намагався користуватися своїми можливостями».

Про роль в команді: «Наша команда побудована так, що в нас немає яскраво вираженого лідера, тобто ми намагаємося максимально грати як команда.

В першу чергу, коли граєш тут, ти вже легіонер і відповідно повинен давати результат. У плані перехоплень я завжди намагаюся бути максимально агресивним у захисті, ускладнювати життя гравцям іншої команди.

Я б не сказав, що я працюю прямо зараз над якимось окремим компонентом у грі, над усім потроху. У нас дуже щільний графік в плані ігор і на даному етапі вже використовуєш у грі те, що доведено до автоматизму».

Про збірну України: «Я постараюся не просто бути в цій же формі, а й покращити її, щоб приїхати максимально підготовленим до цих матчів», – сказав Ковляр.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.