Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 18 сiчня 2023, 19:21
1158
0

Леванте – Атлетіко. Прогноз та анонс на матч Кубка Іспанії

Поєдинок відбудеться 18 січня

| Оновлено 18 сiчня 2023, 19:21
1158
0
Леванте – Атлетіко. Прогноз та анонс на матч Кубка Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Дієго Сімеоне

18 січня на «Сьютат де Валенсія» пройде матч 1/8 фіналу Кубка Іспанії, в якому «Леванте» зустрінеться з «Атлетіко». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Леванте

Клуб досить скромний, але при цьому примудрявся досить довго, з року в рік, набирати стільки очок, щоб вистачило для чергового забезпечення виживання в Прімері. Ця нехитра схема дала збій у минулій темпораді. Незважаючи на зміну наставників, «жаби» таки вирушили до Сегунди з передостанньої позиції. Але зараз ця команда очікувано бореться за повернення назад до Ла Ліги. І, безперечно, це і буде для неї головним завданням. Перемог чимало, але рано говорити про те, що мети буде досягнуто. Навіть після чергової перемоги над «Гранадою» виходить йти лише 3-м у поточній турнірній таблиці – а це не прохід далі, а лише участь у плей-оф. Але й про Копа дель Рей також не забувають. У минулому раунді, в дуже непростій боротьбі з великою кількістю голів, вдалося обіграти 3:2 «Хетафе».

Атлетіко

Команда, цілком можливо, проводить останній сезон під керівництвом Дієго Сімеоне. Аргентинець тут відпрацював беззмінно понад 10 років і багато чого досяг. І, звичайно ж, не хоче, щоб крайнім результатом було чемпіонство позаминулого циклу. «Ель Чоло» має менталітет переможця, і хоче піти «зі щитом». Але в Лізі чемпіонів іспанці провалилися, закінчивши 4-ми у своїй групі. У Прімері теж все непросто, тут хоча б у топ-4 залишитися. Навіть із «Альмерією» втратили очки, зігравши 1:1. І 28 балів після 17 турів – це найгірший старт за латиноамериканського фахівця у столиці Іспанії. Отак і виходить, що кубок стає фактично останнім турніром, у якому можна виграти. Чи Копою пожертвують, щоб заощадити більше сил на Ла Лігу?

Статистика особистих зустрічей

«Леванте» несподівано впевнено виглядають останніми роками з «Атлетіко». У «жаб» по парі нічиїх та поразок.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що в «Атлетіко» все хоча б тут вийде. Погодимося і поставимо на перемогу гостей з Мадрида з коефіцієнтом – 1,71 за Parimatch.

Parimatch
  • 4,68
  • 3,64
  • 1,71
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.