Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 19 сiчня 2023, 02:00
1603
7

Кристал Пелас – Ман Юнайтед. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Перенесений матч 7-го туру АПЛ

| Оновлено 19 сiчня 2023, 02:00
1603
7
Кристал Пелас – Ман Юнайтед. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Ерік тен Хаг

18 січня на «Селхерст Парк» пройде матч 7-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Крістал Пелас» зустрінеться з «Манчестер Юнайтед». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Кристал Пелас

Клуб минулого сезону, першому за Патріка Вієйра, зміг досить помітно додати в порівнянні з попередньою, досить тривалою і стабільною ерою – за Роя Ходжсона був формат «не вилітаємо». Навесні закінчили на 12-й позиції у минулій Прем'єр-Лізі – є куди додавати. Але натомість «склярі» відверто «буксують», намагаючись хоча б не відкотитися порівняно з позиціями 2021/2022. Лондонська команда нестабільна, а взимку взагалі було чимало серйозних поразок. І ще не зрозуміло, що гірше, отримати 4 м'ячі без відповіді від сильного і мотивованого «Тоттенхема», або вилетіти з кубка, поступившись вдома кризовому «Саутгемптону». Навіть нинішньому, кризовому «Челсі» і то програли, нічим не відповівши на гол Хаверца.

Манчестер Юнайтед

Команда цього сезону повинна цього сезону займати місце не нижче 4-го в АПЛ і повертатися до Ліги чемпіонів. Перший відрізок запам'ятався неоднозначними підписаннями Каземіро з Антоні та скандальним прощанням з Кріштіану Роналду та, головне, проміжним 5-м місцем, на якому пішли на затяжну перерву. Але після нього «червоні дияволи» стартували із серією перемог. Причому перемагали і у кубковому форматі, і у чемпіонаті. Це скептики списували на простий та зручний, хоч і насичений на матчі, календар. Але в суботу був справжній тест – дербі із «Сіті». І його пройшли, оформивши вольову перемогу за рахунок голів на 78-й та 82-й хвилинах!

Статистика особистих зустрічей

У 6 останніх поєдинках між клубами спостерігається рівність. Вони по 2 рази перемагали за пари нічиїх. Минулого сезону був обмін «домашніми» 1:0.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що «Манчестер Юнайтед», незважаючи на масу сил, витрачених на дербі, все-таки зможе взяти максимум і зараз. Навряд чи нинішній «Крістал Пелас» щось протиставить цьому – чекаємо перемоги гостей з коефіцієнтом – 1,82 за Parimatch.

Parimatch
  • 4,64
  • 3,90
  • 1,84
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шовковський оцінив матч з Минаєм і розповів, що трапилося з Бражком
Футбол | 17 квітня 2024, 17:45 1
Шовковський оцінив матч з Минаєм і розповів, що трапилося з Бражком

Наставник киян не надто задоволений грою з аутсайдером

Де дивитися онлайн матч чемпіонату України Минай – Динамо
Футбол | 17 квітня 2024, 07:38 1
Де дивитися онлайн матч чемпіонату України Минай – Динамо

Дивіться 17 квітня о 15:30 перенесений матч 16-го туру УПЛ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
arrow1418
Дивлюся МЮ і розумію що там Мудрика допоміг би на лівому фланзі нікому немає грати. Решфорда в атаку а Мудрика на лівий фланг і зачот !
GerSer
Неоднозначные подписания Каземиро и Антони. Да, Каземиро однозначно неоднозначный. Кто это вообще такой? Ах, да. Опорник, которого считают многие лучшим в мире.
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил