Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
| Оновлено 16 сiчня 2023, 16:23
6337
11

Впевнено обіграла американку. Костюк стартувала з перемоги на Aus Open 2023

Українка у двох сетах впоралася з Амандою Анісімовою

| Оновлено 16 сiчня 2023, 16:23
6337
11
Впевнено обіграла американку. Костюк стартувала з перемоги на Aus Open 2023
Getty Images/Global Images Ukraine. Марта Костюк

Українська тенісистка Марта Костюк (WTA 57) у 1/64 фіналу Australian Open 2023 обіграла Аманду Анісімову (США, WTA 29) у двох сетах за 1 годину та 18 хвилин.

Australian Open 2023. 1/64 фіналу

Марта Костюк (Україна) – Аманда Анісімова (США) – 6:3, 6:4

Марта чудово провела перший сет. Українка жодного разу не віддала свою подачу і допустила суперницю до брейк-пойнту лише у дев'ятому геймі, коли подавала на партію.

Другий сет для Костюк також розпочався досить успішно. Вона відразу зробила брейк, але в наступному геймі віддала свою подачу і потім програла і гейм на прийомі. Ключовим моментом став четвертий гейм другого сету. Тоді на подачі Марти Аманда мала три брейк-пойнти і могла зробити рахунок 3:1 на свою користь. Але Марта змогла забрати подачу та перервати подачу суперниці у наступному геймі.

У восьмому геймі Костюк віддала свою подачу, але потім знову зробила брейк та спокійно подала на матч.

У 1/32 фіналу турніру Костюк зустрінеться з Олівією Гадекі (Австралія, WTA 200).

Оцініть матеріал
(68)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stanislav Matusevych
Марта у своєму стилі. Ну все ж вміє, і в атаку, і в захист, і в комбінації. Останнє сьогодні добре було видно на фоні Анісімової, чиї поодинокі спроби зіграти на техніку виглядали часом відверто смішно. Але ж стабільності у Марти абсолютно нема. Після якісного першого сету, у другому, коли суперниця трохи впіймала свій гарматний теніс, знов замість атакуючої гри почався бадмінтон. Добре, що вдалося втримати подачу у четвертому геймі, бо після двох поспіль брейків Анісімову, принаймні у цьому сеті, навряд чи вдалося б спинити. А так вдалося дотиснути. Тепер на черзі місцева вайлдкардівка Гадецьки, яку варто спокійно обігрувати. Але це ж Марта, хтозна, як воно буде. Цікаво, до речі, чи будуть у тому матчі австралійці за неї вболівати. Адже вона є улюбленицею місцевої публіки ще з часів свого юніорського титулу шестирічної давнини.
Elis
8 ейсів - непогано. 
Elis
З перемогою! 
Таке враження, що Мартою хтось бавиться зсередини. Після 1 гейму 2 сету раптом вимкнули, на подачу на матч знов ввімкнули, на матчпойнті вимкнули, на щастя, ненадовго. 
kollekciy
Марту з перемогою. Є дуже хороший шанс повернути очки за минулий АО.
Александр Науменко
Марту з перемогою. Цікаво що всі виходи до сітки, а їх було чимало, успішні, добре виходили удари в протихід. У Аманди тільки потужний удар.
Sashamar
Олівія, до речі, відправила за російським військовим кораблем молодшу Кудерметову, хоча буки вважали фавориткою саме суперницю.
introvert
Сподіваюсь, на сайті з`явиться відеоогляд для тих, хто матч проспав) Хотілося б подивитися хоча б фрагменти, зважаючи на мартину статистику реалізації брейкпойнтів та виходів до сітки. Вона справляє враження.
Хутин Пуйло
Оливией Гадеки? Ахахахахахахаха, ору 😂😂😂