Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
729
0

Алавес – Севілья. Прогноз та анонс на матчі Кубка Іспанії

Поєдинок 1/8 фіналу

Алавес – Севілья. Прогноз та анонс на матчі Кубка Іспанії
Twitter

17 січня на «Мендісорроса» пройде матч 1/8 фіналу Кубка Іспанії, в якому «Алавес» зустрінеться з «Севільєю». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

Алавес

Команда нещодавно видала непоганий відрізок. Особливо вдалим був сезон 2016/2017, перший після підйому до Прімери. Новачок і у вищому дивізіоні посів 9-е місце з ходу, і до фіналу кубка дістався. Потім результати помітно впали, але рік у рік виходило триматися в Ла Лізі... Аж до попередньої темпоради, що принесла ганебне 20-те місце та достроковий виліт. Звичайно, зараз у Віторії хочуть повернутися назад «з ходу». І поки що підопічні Луїса Гарсії Пласи не зовсім відповідають очікуванням. Сил на те, щоб бути у парі лідерів, часто не вистачає. Але все-таки "пожирачі бобів" досить активно виграють, щоб триматися в зоні плей-оф. При цьому вдалося і в кубку пройти представника Прімери - «Вальядолід». Гол Сілли 4 січня виявився єдиним у зустрічі з «пуселанос».

Севілья

Клуб почав здуватися ще протягом минулого сезону. Але з Лопетегі розлучилися лише восени після того, як був провалений старт нового розіграшу. Втім, і без Юлена «Біла Андалусія» не надто й поспішала додавати, і в результаті пішла на затяжну перерву в зоні вильоту Прімери! Але ця пауза дозволила Сампаолі провести повноцінну роботу над помилками. Взимку «нервьоненсе» почали активно набирати очки, у тому числі з сильними противниками, і нарешті відірвалися від дна таблиці. Тепер можна подумати про те, як урятувати сезон загалом. Звичайно, є «фірмова» Ліга Європи, куди іспанці знову «упали» з Ліги чемпіонів. Але й у кубку поки що «нервьоненсе» щастить із жеребкуванням.

Статистика особистих зустрічей

«Алавес» не може виграти 9 очних матчів поспіль. Але минулого сезону, незважаючи на виліт, він зміг звести внічию обидва поєдинки з «Севільєю».

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що гості мають усі шанси пройти далі. Ставимо на те, що в цьому поєдинку «Севілья» виграє в основний час з коефіцієнтом – 2,02 за Parimatch.

Parimatch
  • 3,90
  • 3,46
  • 1,95
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.