Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 16 сiчня 2023, 20:36
574
0

Кадіс – Ельче. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок двох аутсайдерів Ла Ліги

| Оновлено 16 сiчня 2023, 20:36
574
0
Кадіс – Ельче. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Twitter

16 січня на «Нуево Міранділла» пройде матч 17-го туру Прімери, в якому «Кадіс» зустрінеться з «Ельче». Старт поєдинку заплановано на 23:00 за київським часом.

Кадіс

Клуб рідко грає на рівні Ла Ліги. Але зараз він тримається в елітному дивізіоні Іспанії вже третій сезон поспіль. Втім, тільки відразу після довгоочікуваного підйому вийшли справді серйозні результати (повторили свій рекорд, взявши 12-е місце), після чого скотилися до боротьби за виживання. У минулій темпораді «жовтий субмарин» зайняв крайню зі «рятівних», 17-у позицію. І зараз намагається просто це повторити. Старт був провалений, але наставник Серхіо Гонсалес Соріано знає, як успішно чіплятися за очки. Взимку його підопічні змогли добре себе проявити. Спочатку Лукас Перес перед відходом у «Депортіво» приніс нічию з «Альмерією». А минулого туру вдалося швидко забити на виїзді «Валенсії» - і відстояли гандикап на «Местальї». Команда все ще у зоні вильоту, але вже 18-та там.

Ельче

Команда піднімалася до вищого дивізіону Іспанії паралельно з «Кадісом». І навіть змогла минулого сезону набрати 42 очки, фінішувавши на 13-й позиції. Але зараз у середині зими все ще немає перемог. Не допомогло ні запрошення нового, досить відомого і талановитого наставника, Пабло Мачина, ні те, що у нього було 2 майже півтора місяці для того, щоб забезпечити прогрес своїм підопічним. Навпаки, за нього "зелено-смугасті" не просто не виграють (3:0 з «Гвадалахарою» виносимо за дужки, адже це було в кубку, причому в наступному раунді поступилися скромній «Сеуті») - у них взимку немає ні очок, ні навіть голів. Добре програти одному із грандів, «Атлетіко». Але ж далі програли 0:1 вдома прямому конкуренту, «Сельті». Хоча 0 перемог та 4 очки після 16 матчів кажуть, що ні з ким уже не конкурують, готуючись до переходу до Сегунди.

Статистика особистих зустрічей

«Ельче» не програвав 6 матчів поспіль. Але минулої весни Кадіс оформив розгромні 3:0.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають, що «Ельче» раптом побореться – чекаємо ще 1 перемоги «жовтого субмарину» вдома з коефіцієнтом – 2,04 за лінією Parimatch.

Parimatch
  • 1,97
  • 3,35
  • 4,30
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мирон МАРКЕВИЧ: «Ставлю на прохід Баварії»
Футбол | 30 квітня 2024, 11:33 0
Мирон МАРКЕВИЧ: «Ставлю на прохід Баварії»

Головний тренер «Карпат» дав прогноз на матч Ліги чемпіонів

Майк ТАЙСОН: «Я вже 6 тижнів не курю траву і не сплю зі своєю дружиною»
Бокс | 29 квітня 2024, 15:45 2
Майк ТАЙСОН: «Я вже 6 тижнів не курю траву і не сплю зі своєю дружиною»

Легендарний боксер розповів, як готується до бою з Джейком Полом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.