Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 сiчня 2023, 03:39
729
0

Челсі – Крістал Пелас. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Чи зможуть «сині» здобути 3 очки?

| Оновлено 16 сiчня 2023, 03:39
729
0
Челсі – Крістал Пелас. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Twitter. Грем Поттер

15 січня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 20-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Челсі» зустрінеться з «Крістал Пелас». Старт поєдинку заплановано на 16:00 за київським часом.

Челсі

Клуб перебуває у дуже непростій ситуації. Навіть якщо брати лише відрізок після затяжної паузи та обмежуватись матчами, проведеними взимку, то у гранда 1 перемога у 4-х поєдинках. І то взята над «Борнмутом», що зараз відверто слабий і не боєздатний. Втім, «аристократи», за результатами, не набагато кращі за «вишень». Вони встигли після тих 2:0 упустити перемогу над іншим новачком АПЛ, «Ноттінгем Форест». А далі двічі поспіль «насухо» програли «Манчестер Сіті». І якщо в чемпіонаті виглядали на їхньому тлі цілком гідно, поступившись 0:1 через гол Мареза, що вийшов на заміну, то з кубка вилетіли розгромно, 0:4. І тренера немає особливого сенсу змінювати, Поттер і так прийшов восени, після звільнення Тухеля. «Сині» активно намагаються посилити склад, але результат потрібен "на вчора". Столичний гранд застряг у середині таблиці.

Крістал Пелас

Команда у 2021 році отримала на посаду головного тренера Патріка Вієйра. Вирішивши заради нього не продовжувати співпрацю з досвідченим Роєм Ходжсоном, Стів Періш жертвував набридлою скромною стабільністю заради шансу додати. «Шклярі» і справді показали помітний прогрес минулого сезону АПЛ. А ось нинішній відбувається для них нестабільно. Є хороші відрізки, але середніх більше. Після затяжної паузи взагалі вдалося обіграти лише «Борнмут». При цьому лондонські «орли» розгромно поступилися обом сусідам: 0:3 з «Фулхемом», 0:4 з «Тоттенхемом». І навіть «Саутгемптону» програли, щоправда, у форматі кубка Англії.

Статистика особистих зустрічей

«Крістал Пелас» вигравав ще в 2017 році востаннє. Після цього «Челсі» переміг 11 разів поспіль, у тому числі оформив 2:1 на «Селхерст Парк» восени.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що «аристократи» впораються зі своїми проблемами. Вони потребують перемоги і повіримо, що її вдасться здобути в неділю – ставимо на «Челсі» з коефіцієнтом – 1,7 від Parimatch.

Parimatch
  • 1,71
  • 3,80
  • 5,30
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.