Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 сiчня 2023, 03:45
429
0

Брентфорд – Борнмут. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Непереможні останнім часом «бджоли» приймуть «черрі», які розучилися перемагати

| Оновлено 16 сiчня 2023, 03:45
429
0
Брентфорд – Борнмут. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Брентфорд розучився програвати

У суботу, 14 січня, у Брентфорді на полі арени «Брентфорд Ком'юніті», місткістю 17 250 глядачів, відбудеться матч 20-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Брентфорд» з'ясує відносини з «Борнмутом». Стартовий свисток у матчі пролунає о 19:30 за київським часом.

Брентфорд

Команда Томаса Франка у турнірній таблиці чемпіонату Англії посідає 9-е місце. Вона має 26 очок після 18 матчів.

Наразі «Брентфорд» має в англійській Прем'єр-лізі серію з п'яти матчів без поразок – 2 перемоги, 3 нічиї. 23 жовтня 2022 року він програв на виїзді «Астон Віллі» (0:4), після чого тричі зіграв внічию – «Вулвз» (1:1, вдома), «Ноттінгем» (2:2 на виїзді), «Тоттенхем» ( 2:2 вдома). Далі були дві перемоги – над «Вест Хемом» (2:0 на виїзді) та «Ліверпулем» (3:1 вдома).

Втім, до гри підопічні Франка все ж підходять із невдачею у пасиві - вони 7 січня в матчі Кубка Англії програли з рахунком 0:1 на своєму полі «Вест Хему». Невдача виключила команду із подальшої боротьби за кубковий трофей. Варто згадати, що ще у листопаді «Брентфорд» завершив боротьбу в Кубку англійської ліги, програвши у серії пенальті «Джиллінгему» (1:1, пен. 5-6).

Борнмут

Підопічні Гарі О'Ніла займає у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги 16-ту позицію, маючи в активі 16 пунктів після 18 зустрічей.

На даний момент «вишні» мають у чемпіонаті Англії серію з трьох перемог, а у всіх турнірах команда не перемагає вже у п'яти поєдинках. 20 грудня минулого року «Борнмут» поступився «Ньюкаслу» з рахунком 0:1 у 1/8 фіналу Кубка англійської ліги, потім були три невдачі в АПЛ - у іграх з «Челсі» (0:2 на виїзді), «Крістал Пелас» (0:2 вдома) та «МЮ» (0:3 у гостях). 7 січня команда О’Ніла у 1/32 фіналу Кубка Англії склала зброю у боротьбі з «Бернлі» – 2:4 на своєму полі.

Якщо взяти до уваги виключно показники у виїзних матчах, то зараз у АПЛ «Борнмут» лише 19-й. Він провів 9 гостьових ігор, у яких набрав 5-ть пунктів. За додатковими показниками «вишні» випереджають «Ноттінгем», натомість програють «Вест Хему» та «Лідса». Цей квартет зараз найгірший у лізі за досягненнями у гостях.

Орієнтовні склади

Брентфорд: Рая – Занка, Піннок, Мі, Рерсльов, Єнсен, Норгорд, Янельт, Генрі, Тоні, Мбемо.

Борнмут: Траверс – Мефам, Сенесі, Келлі, Ентоні, Кук, Ротвелл, Дембеле, Земура, Мур, Соланке.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку господарі зможуть показати свій клас та переможуть. Нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.65 по лінії Parimatch.

14 січня, субота

Брентфорд – Борнмут
Брентфорд. «Брентфорд Ком'юніті». 19:30
ТБ-трансляція – Setanta Sports
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch
  • 1.65
  • 4.10
  • 5.30
Сделать ставку Зробити ставку
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.