Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 сiчня 2023, 03:43
960
0

Астон Вілла - Лідс. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Англії

| Оновлено 16 сiчня 2023, 03:43
960
0
Астон Вілла - Лідс. Прогноз та анонс на матч

13 січня на "Вілла Парк" пройде матч 20-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому "Астон Вілла" зустрінеться з "Лідсом". Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

«Астон Вілла»

Клуб вже після старту минулого сезону провів тренерську рокіровку. Стівен Джеррард зміг стабілізувати гру своїх підопічних, показати, що можна сяк-так набирати очки і без Джека Гриліша. Але все ж таки з англійцем команда не претендувала на щось більше, ніж статус скромного середняка АПЛ. У Бірмінгемі прагнуть більшого, і сподівання досягти цього пов'язані з Унаї Емері. Іспанець працює (знов - пам'ятаємо його невдачу в «Арсеналі») лише кілька місяців, але вже встиг досягти яскравих успіхів. «Віллани» перемагали не лише нестабільний «Брайтон», а й амбітні «Манчестер Юнайтед» у листопаді та «Тоттенхем» взимку – і обидва рази цілком заслужено. З іншого боку, були й невдалі поєдинки, і тут більше згадується не поразка Ліверпулю, але, головне, непроста домашня нічия з Вулверхемптоном.

«Лідс»

Команда вже почала посилюватись узимку. Джессі Марш допоміг організувати трансфер свого колишнього підопічного по Ред Булл: із Зальцбурга викупили Макса Вебера. Зміцнення складу «павичам» не завадить, адже вони знову виборюють виживання, набравши 17 очок за 17 матчів. У тому числі, не вдається вигравати взимку. Спочатку, після паузи, була цілком очікувана поразка "Манчестер Сіті". А потім «білі» оформили пару нічиїх. Спочатку вдалося відстояти "нулі" з "Ньюкаслом", одним із лідерів нинішньої АПЛ. Потім була перестрілка з "Вест Хемом", коли сторони поперемінно вели в рахунку, і закінчили на 2:2. Відзначимо Родріго, який, встановлюючи підсумковий результат, забив уже ювілейний для себе 10-й гол у Прем'єр-Лізі.

Статистика особистих зустрічей

«Астон Вілла» не програє 4 поєдинки поспіль: по 2 перемоги та нічиї. Більше того, тричі вона ще й не пропускала. У тому числі, восени були 0:0.

Прогноз

Букмекерські контори лояльні до господарів. Погодимося, «Астон Вілла» грає вдома і має досвідченішого наставника - чекаємо на її перемогу з коефіцієнтом - 1,93 від Parimatch.

Parimatch
  • 2,00
  • 3,60
  • 3,65
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Втратимо очки з Дніпром-1 – про титул УПЛ можна забути»
Футбол | 26 квітня 2024, 13:25 7
Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Втратимо очки з Дніпром-1 – про титул УПЛ можна забути»

Лідер команди оцінив другу частину сезону киян

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.