Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 12 сiчня 2023, 03:35
432
0

Олексій СИЧ: «Давно мріяв про цей гол»

Український хавбек – про свій перший гол у чемпіонаті Бельгії

| Оновлено 12 сiчня 2023, 03:35
432
0
Олексій СИЧ: «Давно мріяв про цей гол»
ФК Кортрейк. Олексій Сич

Українець Олексій Сич поділився емоціями від гола у матчі чемпіонату Бельгії проти клубу «Ауд-Хеверле» Левен (3:2). Для 21-річного півзахисника цей гол став прем'єрним у бельгійському чемпіонаті.

– Після закінчення гри зайшов у роздягальню, а у телефоні купа смс-повідомлень, дзвінків. З «Руху» також багато писали: і персонал, і хлопці. На наступний день прокинувся, а зранку також купа повідомлень. Дуже приємно.

– Згадай позавчорашню гру та свій момент з голом та асистом. Як це все відбулось?

– Це дуже емоційний для мене момент. Скажу чесно – я давно мріяв про цей гол. Він перший в моїй клубній кар’єрі, адже за «Рух» та «Карпати» я не забивав. Цей гол став для мене орієнтиром, щоб я досягав ще більших цілей. Буду старатися й надалі, щоб це був не останній мій забитий м’яч, а початком для подальших звершень.

– Що після гри тобі сказав головний тренер?

– Він привітав мене з першим голом і сказав, що я молодець і для 21-річного хлопця цей гол дуже важливий, та ще й у такому серйозному чемпіонаті. Партнери по команді також мене привітали.

– У «Кортрейку» нещодавно змінився головний тренер. Замість хорвата Аднана Кустовича прийшов німець Берндт Шторк. Розкажи, що змінилося з приходом нового тренера?

– Ми відразу виграли три гри. Обіграли «Левен» у Кубку Бельгії, чемпіонаті та лідера Ліги Жюпіле – «Генк». За нового тренера я можу виділити дві речі – залізна дисципліна і тактика. Тепер кожен футболіст розуміє, що від нього вимагається на полі. Шторк – дуже вимогливий тренер і робить акцент на перемогу у кожному матчі. Перед ним поставлена ціль – щоб «Кортрейк» не був у зоні вильоту. Наразі він справляється із цією задачею.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.