Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 11 сiчня 2023, 22:33
994
0

ПСЖ – Анже. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Франції

| Оновлено 11 сiчня 2023, 22:33
994
0
ПСЖ – Анже. Прогноз та анонс на матч

11 січня на «Парк де Пренс» пройде матч 18-го туру Ліги 1 Франції, в якому «ПСЖ» зустрінеться з «Анже». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

«ПСЖ»

Клуб, за великим рахунком, всерйоз гратиме в самому кінці зими - на них чекає протистояння з «Баварією» вже в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. А саме на перемогу тут чекають у Парижі роками. При цьому на внутрішню арену зірок складно знаходити мотивацію. Особливо після такого потужного старту, як вийшов у Лізі 1 у Крістофа Гальтьє. До паузи взагалі не було жодної поразки – за 15 перших турів! Більше того, там було лише 2 нічиї. Ось і виходить, що після мундіалю, взимку, знову втягнутися в боротьбу складно. Зі слабким «Страсбуром» вдалося ще виграти на класі - тим більше що підсумкові 2:1 були оформлені голом з пенальті на 6-й доданій хвилині. А ось проти «Ланса», що проводить класний сезон, все закінчилося 1:3, першою осічкою за весь розіграш. Потім, щоправда, була перемога з тим самим рахунком, але над скромним «Шатору» у кубку.

«Анже»

Команда глухо стоїть на виліт цього сезону. Фактично, шансів на виживання вже не залишилося, і можна поступово готуватися до переходу до Ліги 2. Адже «скотарі» примудрялися триматися у «вишці» з 2015-го року, щоправда, після дебютного розіграшу фінішували максимум на 12-му місці, а минулий чемпіонат закінчили 14-ми. Якщо були сподівання те, що вдасться різко додати після затяжної паузи, всі вони взагалі не виправдовуються. Спочатку колектив програв прямому конкуренту «Аяччо», пропустивши єдиний гол на виїзді. Потім вдалося забити вдома швидкий м'яч «Лор'яну», але все поламав автогол Сіма - у підсумку на 88-й хвилині «мерлузові» таки оформили вольові 2:1. Тільки «Страсбур» у кубку перемогли, та й то в серії пенальті після 0-0 в основний та додатковий час.

Статистика особистих зустрічей

«Анже» ніколи не вигравав у гранда. Більше того, всі 14 крайніх поєдинків закінчились перемогами «ПСЖ».

Прогноз

Букмекерські контори чекають на велику перемогу гранда. Чемпіону пора всерйоз порадувати вболівальників – ставимо на його успіх із форою «-2,5 голів» з коефіцієнтом – 1,89 від Parimatch.

Parimatch
  • 1,12
  • 12,00
  • 24,00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Шахтар провів двосторонку, готуючись до другої гри з Чорноморцем
Футбол | 04 травня 2024, 04:32 0
ВІДЕО. Шахтар провів двосторонку, готуючись до другої гри з Чорноморцем

Гірники за п'ять днів проводять два поєдинки з одеською командою

Ще одне зняття. Стали відомі фіналісти ґрунтового Мастерса в Мадриді
Теніс | 03 травня 2024, 22:12 2
Ще одне зняття. Стали відомі фіналісти ґрунтового Мастерса в Мадриді

Титул розіграють Фелікс Оже-Альяссім і Андрєй Рубльов

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.