Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 сiчня 2023, 17:16
77003
21

ФОТО. Бойко приїхав до Луческу в Румунію на машині за 250 тисяч євро

Голкіпер київського «Динамо» відвідав Містера у Бухаресті

| Оновлено 09 сiчня 2023, 17:16
77003
21
ФОТО. Бойко приїхав до Луческу в Румунію на машині за 250 тисяч євро
Instagram. Денис Бойко

Голкіпер київського футбольного клубу «Динамо» Денис Бойко приїхав до наставника киян Мірчі Луческу до столиці Румунії – Бухаресту.

34-річний Бойко під'їхав до будинку Луческу на машині марки Brabus, яка є високопродуктивною тюнінговою компанією, що спеціалізується на автомобілях Mercedes-Benz, Smart та Maybach.

Зазначимо, що вартість такого автомобіля оцінюється приблизно у 250 тисяч євро.

Бойко та Луческу поспілкувалися кілька хвилин, після чого український футболіст поїхав далі. До речі, Луческу сідав у Range Rover. Про що розмовляли представники «Динамо» – невідомо.

Денис Бойко у сезоні 2022/23 провів за «Динамо» п'ять матчів у всіх турнірах, у яких пропустив три голи.

Оцініть матеріал
(1387)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Прочитав заголовок статьи у меня моментально, в микро доли секунды появилась мысль в голове: И ШО???
Зачем такое название статьи? Для чего? Что в ней содержательного? Какой вывод? Чувак играет в клубе Динамо Киев, честно зарабатывает и отрабатывает свою зарплату. Так же он играет в СбУ, где ему тоже платят не малые деньги. Он что, украл где-то бабки, или кого-то обманул и после этого купил себе тачку? Ауу чуваки!!! Это его ЛИЧНЫЕ деньги, он их заработал честно! Что хочет, то с ними и делает. Захочет, то может их в камине спалить - и это будет тупо только его, и больше ни чье решение, на которое он имеет полное право! Возникнет мысль, что лучше бы он не спалил деньги, а отдал на ВСУ, но это уже будет совсем иной вопрос)
Вы бы лучше писали откуда берутся деньги у депутатов, чинуш всякого уровня вплоть до сельских рад, и на каких они машинах ездят, а так же где и сколько квартир имеют.
Эта статье - дуристика какая-то.
П.С. Меня бесит только одно - что футболистам, даже когда нет предсезонных тренировок разрешено свободно выезжать заграницу. Вот это, как по мне, не правильно.
FootFun
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
GloryUkraine
Бойко в футболі не один рік і може собі дозволили.
Краще напишіть на чому їздять депутати.😉
coba777
Він без зброї коліном може людину вирубати. Бачили всі . Може під Бахмут, а не голякові понти колотити?
Мирослав Попіль
Нічо дивного , офіційні зп в дк 10- 20к грн, значить подарували, так само я к і Суркіси через корлон вивозили касульку в богажнику
Shara
Бабки деду привёз?
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Nick.Grabowski
В кожній професії є ринок, ринковий рівень заробітної плати. 
Також в кожній професії є показники майстерності, ефективності, рівень відповідальності. 
Бойко - це професіональний майстер в спорті, в футболі. Футбол в світі - це один з найбільш конкурентних видів професійної діяльності. 
Чому завищені зарплати футболістів? 
Бо клуби в більшості своїй - це дотаційні бізнеси, тобто в них нема прибутків. Як тільки клуби перейдуть на реальну бізнес-основу, зарплати футболістів просядуть, і це буде природньо. 
А клуби в Україні, як і клуби в ОАЕ чи Саудівській Аравії - це забавки мільярдерів чи мультимільйонерів, які самі професійно доволі посередні індивіди (тобто в чому вони самі професіонали - велика загадка чи таємниця).  
Наприклад, в Польщі чи Чехії чи Словаччині чи Литві зарплати футболістів нижчі, бо там професійні футбольні клуби працюють як звичайний бізнес. Зарплати платять виключно з прибутків клубу від квитків, трансляцій, продажу футболістів, спонсорів. Зі стелі там ніхто не платить. І тому польські клуби спокійно продають гравців в Англію, Німеччину, Італію - бо це частина їх бізнесу. 
Люди в Польщі, Чехії, Словаччини, Литві, де існує цивілізовані ринкові механізми, не всі прагнуть бути футболістами, бо можна отримувати 2-5 тис євро і в інших професіях. 
Anton Antonenko
Прочитавши заголовок подумав що він приїхав на ВАР машині