Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 сiчня 2023, 13:03
2816
0

Воротар Металіста: «По суті, тренером команди є Кобін»

Орест Костик розповів про зміни у тренерському штабі харків'ян

| Оновлено 09 сiчня 2023, 13:03
2816
0
Воротар Металіста: «По суті, тренером команди є Кобін»
ФК Металіст. Орест Костик

Воротар «Металіста» Орест Костик розповів про те, що до останніх матчів першої частини сезону команду готував Василь Кобін, який раніше був спортивним директором.

– Мій перехід у команду? Я мав розмову з, на той момент, спортивним директором «Металіста» Василем Кобіним. Буквально за день ми про все домовилися. Я приїхав на перегляд до Ужгорода. Основна частина команди тоді ще була на зборах у Туреччині. Потренувався тиждень і мені запропонували підписати контракт.

«Металіст» розпочинав сезон під керівництвом тренерського тандему Олександра Призетка та Олега Ратія. Наскільки відомо, зараз у вас на тренерському містку зміни. Розкажіть, якою є ситуація?

– Наразі, по суті, головним тренером команди є Кобін. Саме він готував команду до останніх двох матчів першої половини сезону. Призетко наразі повністю відійшов від справ у «Металісті». Ратій виконує функції асистента головного тренера.

– Як ви можете оцінити Кобіна як тренера?

– Поки важко дати йому якусь оцінку, бо під його керівництвом команда тренувалася лише три тижні. Він ввів певні корективи у тренувальний процес та тактику гри команди. Основна його вимога – грати через контроль м’яча.

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.