Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Санний спорт
| Оновлено 09 сiчня 2023, 06:13
754
0

Українські санкарі оновили особисті рекорди на етапі Кубка світу

Андрій Мандзій та Антон Дукач продовжили успішні виступи

| Оновлено 09 сiчня 2023, 06:13
754
0
Українські санкарі оновили особисті рекорди на етапі Кубка світу
НОК України

У латвійській Сігулді представники збірної України Андрій Мандзій та Антон Дукач продовжили успішні виступи на Кубку світу з санного спорту.

34-річний Андрій Мандзій з Кременця у першому заїзді показав шостий час і встановив рекорд України для чоловіків на одномісних санях на трасі у Латвії, вперше виїхавши з 48 секунд (47.968). Дев’яте місце, яке Мандзій посів за підсумком двох виступів, стало його найкращим індивідуальним результатом на етапах КС.

27-річний львів'янин Антон Дукач теж оновив особистий рекорд (48.219 сек) та завершив змагання на найвищому для себе у кар’єрі 12-му місці.

Кількома днями раніше стався подвійний п'єдестал для українских санкарів у Сігулді. Одразу дві медалі здобули спортсмени збірної України на етапі Кубка націй з санного спорту, що пройшов у латвійській Сігулді. Це змагання другого за силою рівня у цьому виді спорту.

Андрій Мандзій став срібним призером змагань, поступившись 0.329 сек лише німцю Максу Лангенхану (47.996). Антон Дукач розділив третє місце зі шведом Сванте Кохала (обидва програли переможцю 0.333).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.