Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 12 сiчня 2023, 02:47
1055
0

Інтер – Парма. Прогноз та анонс на матч

Матч Кубка Італії

| Оновлено 12 сiчня 2023, 02:47
1055
0
Інтер – Парма. Прогноз та анонс на матч

10 січня на "Джузеппе Меацца" пройде матч 1/8 фіналу Кубка Італії, в якому "Інтер" зустрінеться з "Пармою". Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

"Інтер"

Клуб головним досягненням останніх років закономірно вважає чемпіонський титул, узятий позаминулого сезону. Але тоді й фінансові можливості були інші, і тренував Антоніо Конте. Втім, і результатами 2021/2022, вже за Симона Індзагі, «нероадзуррі» змогли досягти гарного успіху. Та й зараз італійці зуміли вийти у плей-оф Ліги чемпіонів, для чого потрібно було потіснити «Барселону», набравши з нею 4 очки. З іншого боку, у Кальчо таки є втрата позицій. У минулому розіграші вийшло чи не до останнього боротися з «Міланом», який все-таки взяв «скудетто». Нині там, здається, стелею можливостей стане місце в лігочемпіонському квартеті. Так, після паузи за рахунок голу Джеко перемогли "Наполі". Але одразу після цього обмежилися тільки нічиєю з дебютантом, «Монцею» - на 93-й хвилині через автогол Думфріса!

"Парма"

Команда ризикує застрягти в Серії В. Вона нещодавно була середняком вищого дивізіону Італії, навіть претендентом на єврокубки. Але американські інвестори, які прийшли в проект, не вгадали із запрошенням наставника, причому неодноразово. У результаті «хрестоносці» спочатку вивалилися з Кальчо, а потім, незважаючи на повернення своєї легенди, Буффона, закінчили лише на 12-му місці у 2-му дивізіоні країни. Звичайно ж, на такому тлі додали за нового наставника, Пекк'є - це було нескладно. Але завданням, звичайно, була пряма путівка до Серії А, а для цього потрібно фінішувати не нижче за 2-е місце. Насправді ж після 2:2 з Венецією, в 19 турах, є 27 очок, що дозволяє йти на 6-й позиції. До омріяної мети вже 9 балів!

Статистика особистих зустрічей

"Інтер" має 5-матчеву серію без поразок. 2 рази фіксували нічию, ще тричі, у тому числі наостанок, навесні 2021 року, були перемоги «чорно-синіх».

Прогноз

Букмекерські контори чекають, звичайно ж, лише перемоги «Інтера». Але йому потрібно ще економити сили, дуже вже щільний графік. Ставимо на «разом менше 3,5 голів» з коефіцієнтом – 1,88 від Parimatch.

Parimatch
  • 1,20
  • 7,00
  • 12,00
Сделать ставку Зробити ставку
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Повісила бублик, але програла. Відома перша фіналістка турніру в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 23:46 1
Повісила бублик, але програла. Відома перша фіналістка турніру в Маямі

Єлена Рибакіна у трьох сетах переграла Вікторію Азаренко у півфіналі змагань

The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 14:11 24
The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024

Лідерами «жовто-синіх» британці вважають Мудрика та Судакова

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.