Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бразилія
|
10843
12

Тайсон словесно знищив босів Інтернасьонала, давши вогняне інтерв'ю

Екс-вінгер «Металіста» та «Шахтаря» пояснив, чому достроково залишив стан «колорадос»

Тайсон словесно знищив босів Інтернасьонала, давши вогняне інтерв'ю
Instagram. Тайсон

34-річний колишній півзахисник «Металіста» та «Шахтаря» Тайсон, який напередодні розірвав контракт з «Інтернасьоналом», в інтерв'ю пресі заявив, що боси бразильського клубу повелися вкрай непорядно, що стало однією з причин такого безславного завершення співпраці між досвідченим футболістом. та «колорадос».

«Я не хочу його бачити [президента «Інтернасьонала» Алессандро Барселлоса] навіть у всьому золотому переді мною. У мене була хороша зарплата, хороший контракт в «Шахтарі», і він щодня дзвонив мені, щоб я повернувся. В результаті я розірвав контракт в Україні, залишив вагон грошей, щоби приїхати сюди і все завершилося таким до мене ставленням. Чоловіче, та я жив цим, я був фанатом на полі! Найбільше я хотів цього року стати чемпіоном. Я сказав хлопцям, якщо вони захочуть, то нехай зменшать мені зарплату, хай вони це зроблять. Я був готовий до цього і до того, щоб боротися за місце у стартовому складі. Але вони не захотіли цього, а я не буду так сильно принижувати себе», - сказав бразилець.

Також Тайсон заявив, що в «Інтернасьоналі» регулярно не виплачувались обіцяні надбавки технічному та обслуговувальному персоналу.

«Я пішов звідти і попросив їх подбати про гардеробників та масажисток. Сеу Джентіл, гардеробник, працює там уже 40 років. Ці люди не мали ані копійки призових. Ми, футболісти, були тими, хто сплачував їм бонуси. Я вираховував ці суми зі своєї зарплати, щоби віддати їм. Можливо, багато хто зараз не повірить тому, що я говорю, але це так», - додав Тайсон.

Зрештою, екс-вінгер «Шахтаря» розповів ще одну цікаву історію. Виявляється, футболісти не отримували грошей за реалізацію своїх маркетингових прав протягом трьох місяців. Це призвело до страйку, коли гравці пропустили одне із ранкових тренувань. У результаті керівництво зібрало прес-конференцію, на якій оголосило, що Тайсон був лідером «бунту», а президент «Інтернасьонала» Алессандро Барселлос не став захищати досвідченого гравця.

«Вони скинули все на мене. У роздягальні сиділи 33 гравці й всі казали, що не збираються тренуватися, але все було приписано Тайсону. У президента забракло сміливості сказати на прес-конференції, що це не так. Хлопці підставили мене, як дитину. Все виглядало так, що це я зробив. Можу сказати із жалем, але коли я тренуюсь із третьорозрядниками, краще закінчити», - підвів риску 34-річний футболіст.

Раніше повідомлялося, що Тайсон близький до підписання півторарічного контракту з грецьким клубом ПАОК, який тренує Разван Луческу.

Оцініть матеріал
(125)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Договірняк? Відома шалена сума ставок на нічию у матчі суперників України
Футбол | 27 червня 2024, 05:59 14
Договірняк? Відома шалена сума ставок на нічию у матчі суперників України

На нічийний результат у поєдинку Словаччина – Румунія на Betfair завантажили понад 1 млн євро

Дюбуа звернувся до Усика після того, як українець відмовився від поясу IBF
Бокс | 27 червня 2024, 09:49 6
Дюбуа звернувся до Усика після того, як українець відмовився від поясу IBF

Даніель став новим чемпіоном світу за версією міжнародної боксерської федерації

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BARA.bass
Наконец-то у этого умнику корону сбили с головы. Теперь пусть поплачет как ему было хорошо в Украине и про вагоны денег, он думал что везде так будут с ним носится...
BekXan
Ти лайно стільки бруду вилив на країну і чемпіонат в тому числі і на Шахтар який тобі забезпечив все,постійно скиглив.І зараз ти отримав те що заслуговуєшь ти лайно як людина !
GloryUkraine
Навіть в рідній Бразилії, в рідному Інтерсьоналі послали Тайсонв.
Dfs2262ar
Постійно ниє! У шахтарі - нив! І тут також! Ти й далі будеш нити?
Rzechpospolita
І на останок надо було в туалеті закритися, так сказати, така собі візитна картка від Тайсона
Віталій Яценко
Цікаво це все про третьорозрядників. Тайсон користувався повагою в колективі, бо у тих матчах, коли він виходив у старті, то мав капітанську пов'язку. Але по суті у срібному для клуба сезоні, бо Інтернасіональ посів 2-е місце в чемпіонаті, Тайсон був глибоким лавочником. Добре відомо по останньому сезоні у шахті, що він сильно здав у грі через втрату швидкості. А вся його гра саме через швидкість і будувалась. Тому і в Бразилії продовжив втрачати кондиції. Але ПАОК зараз будує свою команду на таких списаних гравцях. І, як не дивно, у ПАОКа це виходить чудово.
Alex Tymchenko
Опять нытику все не то и все никак, ему завсегда и рыбку съесть и куда-то сесть) 
Yura Юрий
прям таки уничтожил, ждем ответку, рассказов сколько врмения он провел в туалете, вместо тренировок
Canadian_stallion
Тут уже обвинениями в расизме не открутиться! 
Artyom_I
После того что Шахтёр сделал для него и как он с ним поступил - Тайсону прилетела ответочка.