Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 09 сiчня 2023, 22:39
631
0

Болонья - Аталанта. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Італії

| Оновлено 09 сiчня 2023, 22:39
631
0
Болонья - Аталанта. Прогноз та анонс на матч
Getty Images/Global Images Ukraine

9 січня на «Ренато Далль Ара» пройде матч 17-го туру Серії А, в якому «Болонья» зустрінеться з «Аталантою». Старт поєдинка заплановано на 20:45 за європейським часом.

«Болонья»

Команда порівняно довго, кілька років грала під керівництвом Сініші Михайловича. Навіть тяжка хвороба не завадила харизматичному екс-захиснику показувати порівняно непоганий і, головне, стабільний результат. Але все-таки поступово в ньому розчарувалися, і після не кращого старту «россоблу» цього сезону з сербом розлучилися. Його змінили на Тіаго Мотту, і довго це рокування як мінімум не принесло до серйозного прогресу. Але в другій половині осені Арнаутовича та компанію «прорвало». Так, був і зручний календар, але цим потрібно було ще скористатися. За 5 турів «Болонья» виграла чотири рази, застрибнувши у верхню частину турнірної таблиці. Після паузи, 4-го січня, на цій же арені приймали «Рому». І програли, але показавши хороший футбол, пропустивши лише одного разу з пенальті.

«Аталанта»

Клуб після затяжного успішного відрізку провалив минулий сезон, фінішувавши за межами зони єврокубків. Тож для Джан П'єро Гасперіні та його підопічних стояло на цей футбольний рік непросте, але зрозуміле завдання. «Богиня» мала максимально відвоювати позиції, доводячи, що 2021/2022 був просто неприємним винятком. Спочатку у Маліновського та компанії все виходило – вони стартували в Серії А з 10 турів без поразок. Але з кінця жовтня настав неприємний перелом. Спочатку були домашні 0:2 з «Лаціо», але тоді вдалося реабілітуватися впевненою перемогою в наступному матчі, на полі «Емполі». Але за цим не вийшло набрати очки не лише з «Наполі» та «Інтером», а й з новачком, «Лечче». Вже після затяжної паузи, зі «Спецією», лідер швидко пропустив, причому двічі. Але вирвав наприкінці нічию 2:2.

Статистика особистих зустрічей

«Болонья» вигравала у 2019-му році, але це єдиний такий успіх за 13 крайніх очних поєдинків. Після цього «Аталанта» знову чергує перемоги з нічиїми.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари «Аталанту». Але вона здатна знову створити собі проблеми, тож напрошується нейтральна ставка на «більше 2,5 голів» з коефіцієнтом – 1,96 від Parimatch.

Parimatch
  • 3,60
  • 3,64
  • 2,15
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви
Футбол | 18 квітня 2024, 05:51 3
Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви

Андрій двічі відбив пенальті та допоміг Реалу пройти Манчестер Сіті у Лізі чемпіонів

З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів
Футбол | 18 квітня 2024, 06:30 16
З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів

У півфіналах ЛЧ зустрінуться: Боруссія Д – ПСЖ, Баварія – Реал

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.