Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 09 сiчня 2023, 20:49
1778
0

Оксфорд Юнайтед – Арсенал. Прогноз та анонс на матч

Матч Кубку Англії

| Оновлено 09 сiчня 2023, 20:49
1778
0
Оксфорд Юнайтед – Арсенал. Прогноз та анонс на матч
Getty Images/Global Images Ukraine

9 січня на Кассам Стедіум пройде матч 1/32 кубка Англії, в якому «Оксфорд Юнайтед» зустрінеться з «Арсеналом». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

"Оксфорд Юнайтед"

Клуб був непоганий лише у 80-ті роки минулого століття. Саме тоді він, єдиний раз в історії, зіграв у найвищому дивізіоні країни. Навіть протримався там 3 сезони поспіль. Більше того, на той відрізок припав єдиний трофей, Кубок Ліги-1986. На даний момент «юс» грає в Лізі 1, і це ще неабияке піднесення, адже півтора десятиліття тому вони бовталися у напіваматорській Національній конференції. У чемпіонаті це середняк, але той, хто вміє гідно себе показувати в кубковому форматі. У 2016-2017, двічі поспіль, «Оксфорд» діставався фіналів Трофея футбольної ліги. Цього сезону, ще влітку, у Кубку Ліги вибивали «Суонсі». У нинішньому турнірі вже вдалося пройти 2-х супротивників, щоправда, скромних - «Уокінг» та «Ексетер». Нагородою став прийом лідера «вишки».

"Арсенал"

Команда не вміє цього сезону грати з «Ньюкаслом». Саме із «сороками» була нічия, що перервала неймовірну переможну серію лондонського гранда. Понад те, вперше «каноніри» не змогли забити - все закінчилося 0:0. Втім, все одно залишається не тільки перше місце в АПЛ, а й серйозний відрив від усіх переслідувачів. І, безумовно, всі зусилля Мікеля Артети та його підопічних спрямовані на те, щоби закінчити сезон саме так. Не дивно, що при цьому столичний колектив охоче жертвує рештою. У Лізі Європи груповий турнір успішно пройшли резервним складом. А ось у Кубку Ліги ще в листопаді на своєму полі "Арсенал" програв 1:3 нестабільному "Брайтону".

Статистика особистих зустрічей

Єдиний поєдинок між клубами стався рівно 20 років тому, і також у кубку. У січні 2003-го "каноніри" виграли у аутсайдера з комфортним рахунком 2:0.

Прогноз

Букмекерські контори, звичайно ж, чекають на перемогу лондонського гранда, причому на дуже легку. Але її спробують досягнути "малою кров'ю" із залученням дублерів. Ставимо на «разом менше 3,5 голів» з коефіцієнтом – 1,86 від Parimatch.

Parimatch
  • 17,00
  • 10,00
  • 1,10
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Потенційно договірний матч Металіст – Кремінь. Гравець пройшов поліграф
Футбол | 02 травня 2024, 17:51 4
Потенційно договірний матч Металіст – Кремінь. Гравець пройшов поліграф

Також перевірку пройшли тренер та директор клубу

Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах
Футбол | 02 травня 2024, 06:20 6
Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.