Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 сiчня 2023, 23:52
9013
12

Агент: «100 мільйонів євро – неадекватна ціна за Мудрика»

«Динамо» не продасть Циганкова, а «Дніпро-1» – Довбика

| Оновлено 07 сiчня 2023, 23:52
9013
12
Агент: «100 мільйонів євро – неадекватна ціна за Мудрика»
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

Футбольний агент Ігор Кривенко розповів, чого чекати на трансферному ринку у зимнє міжсезоння.

«Шахтар» не відпустить Мудрика за ті гроші, що зараз пропонують. 100 мільйонів євро – неадекватна ціна. Не може гравець з чемпіонату України коштувати більше, ніж, приміром, з Нідерландів. Треба реально дивитися на речі. Є ринкова вартість, а «гірники», здається, зі стелі беруть цифри. Хлопець у «золотій клітці». Достеменно знаю, що влітку англійський «Брентфорд» пропонував за Мудрика гарні гроші, однак «гірники» відмовилися. Складається враження, наче вони хочуть відбити на своєму таланті все, що втратили на минулих провальних трансферах.

Також вважаю, що «Динамо» не продасть Циганкова, а «Дніпро-1» – Довбика. Лідерів збережуть для вирішення турнірних завдань. Важливо, як на мене, що за них просять адекватні ринку цифри – і це не 100 мільйонів. Щоправда, через півроку контракт завершується у Циганкова, за рік - у Довбика. Можуть піти вільними агентами. Втім, це не є великим секретом для футбольного світу.

Не думаю, що до України приїде якась зірка або, навпаки, відбудеться великий трансфер у зворотньому напрямку. Один процент даю. Можливо, хтось з орендованих повернеться в Україну, однак серйозного потоку з-за кордону стовідсотково не буде. Грати під звуки сирен ніхто не поспішає. Це - головна причина низької трансферної активності».

Оцініть матеріал
(127)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tatiana Tam
Нарешті хтось адекватно це оцінив. А то 100 лямів, ЗМ, ще невідомо що за чувака, який зіграв 2-3 хороші матчі в ЛЧ - це ЛОЛ
Сергій М.
доторгуются, что потом уйдут бесплатно как это сделал Коноплянка
вот смеху та будет)
dimando560
Мудрик навіть вночі не дає спокою 😸
Alex86 1
По неймара не дернули за неадекватную сумму из барсы, то и не было таких ценовых планок, а теперь каждый адкеват/неадекват выставляет суммы, порой от балды 
BARA.bass
Ещё один эксперт про золотую клетку. Парню 21 год, о нём начали серьёзно интересоваться в прошлом году, и то на уровне слухов. Как я понимаю серьёзные предложения пошли вот в это начавшееся трансферное окно.
100млн это да дохера, но почему не попробовать его продать по максимуму, что Шахтер и пытается, и может я ошибаюсь но я почему-то уверен что его продадут в эту зиму.