Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 17 сiчня 2024, 13:33
881
0

Ліверпуль – Вулверхемптон. Прогноз і анонс на матч Кубка Англії

Чинний володар трофея приступає до захисту

| Оновлено 17 сiчня 2024, 13:33
881
0
Ліверпуль – Вулверхемптон. Прогноз і анонс на матч Кубка Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 7 січня, у Ліверпулі на стадіоні «Енфілд» відбудеться матч 1/32 фіналу Кубка Англії з футболу, у якому зіграють «Ліверпуль» та «Вулверхемптон». Стартовий свисток рефері Енді Медлі з Йорка прозвучить о 22:00 за київським часом.

Ліверпуль


У поточному сезоні колектив Юргена Клоппа вже навряд чи зможе нав'язати провідним командам країни боротьбу за чемпіонський титул, тому «червоні» зараз більше переймаються питаннями завоювання хоч якихось трофеїв. І якщо про Лігу чемпіонів УЄФА «Ліверпулю» ще зарано замислюватися, а про Кубок англійської ліги на тлі поразки від «Манчестер Сіті» вже пізно, то в Кубку Англії турнірний шлях для команди тільки починається. Не варто забувати, що «червоні» у поточному розіграші будуть змушені захищати трофей, завойований роком раніше, що, зрештою, не звільняє їх від обов'язку стартувати за п'ять кроків до фінального протистояння на легендарному «Уемблі».

До цього поєдинку «Ліверпуль» підходить на тлі чергової невдачі. Гостьова гра проти «Брентфорда» в рамках англійської Прем'єр-ліги на другий день нового року (1:3) не залишила приводів для радості фанатам команди. Відставання від «Арсенала» складає вже 16 очок, що в поточних реаліях практично не залишає варіантів повернення чемпіонського трофею на «Енфілд». Утім, не варто забувати, що після чемпіонату світу-2022 у Катарі «Ліверпуль» протистояв «Сіті», «Астон Віллі» та «Лестеру» – аж ніяк не простим суперникам, і при цьому далеко не найгіршим чином виглядав у цих матчах.

Вулверхемптон


Амбіції «Вулверхемптона» в поточному сезоні зовсім не торкаються верхньої частини турнірної таблиці, як це було кількома роками раніше. «Вовки» потрапили до капкану зони вильоту, тож усі ці кубкові пригоди у нинішніх реаліях не входять до сфери їхніх інтересів. Іспанського наставника Хулена Лопетегі запросили очолити команду не для того, щоб вигравати з нею кубки вже у дебютному сезоні, а для того, щоб забезпечити виживання.

Старт етапу сезону після мундіалю гості майбутньої зустрічі таки присвятили тому, щоб трохи покращити власне становище в турнірній таблиці. Вийшло досить непогано, оскільки команді вдалося відштовхнутися від дна за рахунок перемоги над «Евертоном» (2:1) та нічиєї проти «Астон Вілли» (1:1). І хоча очевидно, що кубкові турніри суттєво обтяжують календар «Вулверхемптона» в цю пору року, проте команда Лопетегі вже дійшла до чвертьфіналу Кубка ліги, але й суперники там були скромнішими – «Престон», «Лідс» та «Джіллінгем».

Орієнтовні склади


«Ліверпуль»: Келлехер – Робертсон, Гомес, Матіп, Александер-Арнольд – Хендерсон, Байцетич, Кейта – Гакпо, Нуньєс, Салах.

«Вулверхемптон»: Саркіч – Айт-Нурі, Кілман, Коллінс, Семеду – Нунеш, Невеш, Ходж – Кунья, Хіменес, Траоре.

Не зіграють: ван Дейк, Артур, Діас, Жота, Мілнер, Фірміно, Хендерсон – Б. Траоре, Чикінью, Нету, Калайджич.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку команда розпочне шлях турнірною сіткою Кубка Англії з перемоги. Нашою ставкою буде позиція – «Ліверпуль» переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 1.85 по лінії Parimatch.

7 січня, субота

«Ліверпуль» – «Вулверхемптон»
Ліверпуль. «Енфілд». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Енді Медлі (Йорк, Англія)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Parimatch
  • 1.33
  • 5.40
  • 8.20
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.