Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 08 сiчня 2023, 20:40
693
0

Сампдорія – Наполі. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Італії

| Оновлено 08 сiчня 2023, 20:40
693
0
Сампдорія – Наполі. Прогноз та анонс на матч
Getty Images/Global Images Ukraine

8 січня на "Луїджі Фераріс" пройде матч 17-го туру Серії А, в якому "Сампдорія" зустрінеться з "Наполі". Старт поєдинку заплановано на 18:00 за європейським часом.

"Сампдорія"

Команда поступово втрачала позиції. Були чималі сподівання на Джампаоло, який нещодавно піднімав представника Генуї до єврокубків. Але з ним нев'янучий Квальярелла та компанія взяли 15-е місце. Втім, зараз про подібне можна лише мріяти, з дедалі меншою надією все-таки вийти на такі показники. Марко вже звільнили, покаравши за провальний старт. Але й Деян Станкович, хоч таки зміг виграти, закінчив зі своїми підопічними осінній відрізок із моторошною статистикою: 1 перемога та 6 очок. Так, у «Верони» ще гірше, але вилітають із Серії А троє... Очевидно, що треба додавати взимку – але це непросто. Втім, новий відрізок розпочали дуже правильно, обігравши на виїзді "Сассуоло" 2:1.

«Наполі»

Клуб рухається у протилежному напрямку порівняно із «Сампдорією». Минулого сезону був довгоочікуваний стрибок - Лучано Спаллетті з 1-ї ж спроби перевершив попередників, Анчелотті та Гаттузо. І не просто повернув до Ліги чемпіонів, але навіть підняв до трійки явних лідерів. У цьому циклі оновлений варіант «партенопеї» (особливо виділимо підписання Хвічі Кварацхелії, що відмінно себе проявляє в Італії) зміг навіть покращити показники. Зігравши кілька разів внічию в серпні, більше колектив ні з ким не втрачав очки в Серії А аж до паузи на чемпіонат світу. Звичайно ж, така статистика забезпечує беззаперечне перше місце. Але в середу фаворит примудрився програти «Інтеру», відразу підпустивши себе конкурентів на чолі з «Міланом».

Статистика особистих зустрічей.

У «Сампдорії» мало що виходить у матчах із «Наполі». Досить сказати, що «партенопеї» виграли усі 6 крайніх поєдинків.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають інтриги від цієї пари. "Наполі" має реабілітуватися за осічку, допущену 4-го січня, і виграти тут з форою "-1 гол" з коефіцієнтом - 1,64 від Parimatch.

Parimatch
  • 8,30
  • 5,00
  • 1,44
Сделать ставку Зробити ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.