Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 06 сiчня 2023, 13:05
4718
0

Близький до дебюту? Гравець Шахтаря може скласти компанію Луніну у Реалі

Вінісіус Тобіас має шанси отримати ігровий час у кубковому матчі «вершкових»

| Оновлено 06 сiчня 2023, 13:05
4718
0
Близький до дебюту? Гравець Шахтаря може скласти компанію Луніну у Реалі
Twitter. Вінісіус Тобіас

18-річний захисник донецького футбольного клубу «Шахтар» Вінісіус Тобіас, котрий нині на правах оренди виступає за молодіжний склад «Реала», може дебютувати за основну команду мадридського клубу найближчим часом.

Повідомляється, що бразилець має шанси з'явитися у старті команди у матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії. Це пов'язано з тим, що основний правий захисник «вершкових» Дані Карвахаль зазнав травми, а також через щільний графік команди.

Найближчим часом «Реалу» доведеться грати і в чемпіонаті Іспанії, і в Кубку, і в Суперкубку Іспанії, а також у Лізі чемпіонів. Через це головному тренеру мадридського клубу Карло Анчелотті потрібно буде проводити ротацію у команді та залучати молодих гравців. Як повідомляє джерело, Тобіас буде одним із головних претендентів на появу у старті команди на кубковий поєдинок.

Зазначимо, що Тобіас перейшов до «Шахтаря» взимку 2022 року з бразильського «Інтернасьонала», але через початок повномасштабної війни в Україні, яку розв'язала рф, так і не зіграв жодного офіційного матчу за український клуб. Влітку 2022 року він скористався правилом ФІФА, що дозволяє припиняти контракти з українськими клубами, і поїхав в оренду до «Реала». За молодіжний склад мадридців Тобіас провів 23 поєдинки, в яких відзначився 4 асистами.

Контракт бразильця з донецьким клубом розрахований до 2026 року, а оренда в «Реалі» дійсна до кінця поточного сезону. Однак угода між клубами має опцію викупу гравця за 18 мільйонів євро.

До речі, свій ігровий час у мадридському клубі починає отримувати й український голкіпер Андрій Лунін.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.