Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 06 сiчня 2023, 03:45
9794
2

Алкоголік медведєв кинув понти: Горшков із Цирконами йде до річки Потомак

Церемонію відправлення корабля особисто очолив бункерний дід путін

| Оновлено 06 сiчня 2023, 03:45
9794
2
Алкоголік медведєв кинув понти: Горшков із Цирконами йде до річки Потомак
Facebook

Фрегат російського флоту Адмірал Горшков, озброєний гіперзвуковими ракетами Циркон, вирушив із росії в Атлантичний океан.

Алкоголік дмітрій медведєв заявив, що судно йде до берегів країн НАТО. Церемонію відправлення Горшкова особисто очолив бункерний дід путін.

Планується, що фрегат виконуватиме завдання бойової служби в акваторіях Середземного моря, Атлантичного та Індійського океанів. У ході бойової служби заплановано навчальне застосування гіперзвукових ракет Циркон.

На думку військових ВМС ЗСУ, таким чином рф намагається відвернути увагу від невдач у війні з Україною, зокрема в Чорному морі. Досягнення Чорноморського флоту відсутні, тому на державний рівень було вжито заходів щодо виходу в далекий похід, подалі від акваторії Чорного моря.

Потік маячні від алкоголіка медведєва:

Держдеп опублікував елейне звернення до народу росії, на кшталт любимо всіх вас. Воно закінчується в типовому для них бридко-єзуїтському стилі: «солідарні з кожним із вас, хто прагне створити більш мирне майбутнє». А війна в Україні, мовляв, таких кожних недостойна. Навіть для цих першорядних потвор це верх цинізму і межа моральної деградації. США витрачає десятки мільярдів на війну в Україні, постачаючи свою зброю в гігантських масштабах, чужими руками винищує тисячі людей. Це надзвичайний цинізм у найкращих традиціях нацистів. Так, власне, sons of bitches, що несуть таку маючню, і є справжні спадкоємці рейхсміністра пропаганди Йозефа Геббельса. Тільки ця мертвонароджена маячня вже ні на кого не діє. А відповідь на нього ви отримаєте не в кабінетній тиші.

Головний подарунок на Новий рік з боєкомплектом ракет Циркон вирушив учора до берегів країн НАТО. 1000 км дальності їх застосування з гіперзвуком у 9 Махів та можливістю використовувати будь-який заряд з гарантією долають будь-яку ПРО. Нехай стоїть десь за 100 миль від берега, ближче до річки Потомак. Так що радійте! Приведе до тями будь-кого, хто становитиме пряму загрозу росії та нашим союзникам.

Вам і вашим посіпакам, які вбивають наших людей, ніколи не буде прощення. Розмовлятимемо з вами мовою сили, раз по-іншому не розумієте. І будемо випускати ще більше сучасної зброї. Молотити нею нацистську падаль, яку ви породили у ХХІ столітті. Мстити кожному злочинцеві за кожного вбитого громадянина нашої країни.

Оцініть матеріал
(130)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Ткачук
Пацаки вже зовсім з глузду з'їхали. Якщо на те пішло, то давайте цього горшкова в Чорне море, й.бнемо так, що піде слідом за крейсером москва. Гопота болотна ще щось хрюкає, ну-ну. 
AndiM
Шизоїд, одним кораблем і десятком ракет лякає країни НАТО. Зрозуміло що кацапи тупі створіння, але вірити в оце. Я навіть не уявляю за скільки , хвилину чи дві він буде знищений, якщо щось там запусте.