Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
650
0

Валенсія – Кадіс. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Іспанії

Валенсія – Кадіс. Прогноз та анонс на матч

6 січня на «Місталі» пройде матч 16-го туру Прімери, в якому «Валенсія» зустрінеться з «Кадісом». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

"Валенсія"

Клуб минулого сезону зміг додати у чемпіонаті, якийсь час навіть виявляючи єврокубкові амбіції. А закінчився той розіграш лише у фіналі Копи дель Рей. Але там виграв «Бетіс», хай і по пенальті. А в Прімері все закінчилося 9-ю позицією. Цього виявилося замало для Пітера Ліма, і ексцентричний власник «кажанів» припинив співпрацю з талановитим тренером, Пепе Бордаласом, вже після 1-го року. Ставку після цього було зроблено на чергового іноземного фахівця, Дженнаро Гаттузо. Він вперше приїхав до Іспанії, і стикається з об'єктивними проблемами, навчаючись по ходу. Але є й козирі, як мінімум, викладатися футболістів «Ріно» вміє змусити і тут. З «Вільярреалом» це могло і завадити – відкривши рахунок, поступилися 1-2 через пізній гол. Але "Ла Нусію" у кубку розгромили.

"Кадіс"

Команда скромна щодо історичних досягнень. Достатньо сказати, що у 2021-му році, тільки повернувшись до Прімери (після паузи у 14 років), «жовта субмарина» змогла забратися на 12-е місце, повторивши свій рекорд. Вже в наступному розіграші було лише 17-те, більше того, від вильоту відокремило лише 1 очко. Здавалося, що зниження в Сегунду просто відклали на 1 рік, адже нова темпорада починалася з п'яти поразок поспіль. Але потім Серхіо Гонсалес Соріано показав, за що його називають оптимальним наставником для колективів, що виборюють виживання в Ла Лізі. Аж до кінця осені, у наступних 9 матчах чемпіонату було лише 2 поразки. А перед Новим Роком за рахунок голу Лукаса Переса на 83-й хвилині вдалося вирвати нічию вдома з «Альмерією».

Статистика особистих зустрічей

У 5 останніх поєдинках статусніша «Валенсія» змогла взяти лише 1 перемогу над «Кадісом». І то вона припала на кубок Іспанії.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у «Валенсію», але вона може знову допустити осічку. Ставимо на те, що завзятий "Кадіс" змусить видати "тотал більше 2,5 голів" з коефіцієнтом - 1,96 від Parimatch.

Parimatch
  • 1,55
  • 4,20
  • 6,00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.