Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 04 сiчня 2023, 23:34
332
0

Кристал Пелас - Тоттенхем. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Англії

| Оновлено 04 сiчня 2023, 23:34
332
0
Кристал Пелас - Тоттенхем. Прогноз та анонс на матч

4 січня на "Селхерст Парк" пройде матч 19-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому "Крістал Пелас" зустрінеться з "Тоттенхемом". Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

«Крістал Пелас»

Клуб у 2021 році вирішив запустити новий варіант проекту, з акцентом на омолодження. І це було добре продемонстровано тренерським рокіровкою, коли на зміну Роя Ходжсона, корифея «цеху», змінили на перспективного Патріка Вієйра. Загалом, за француза вдалося показати прогрес. Але все-таки поки що не варто розглядати «склярів» навіть як претендентів на єврокубки - вони максимум закріпилися в середині таблиці. Вистачає й осічок, чого коштує 0:3 із «Фулхемом», з яких почався грудневий відрізок. Але після цього була впевнена 2:0 перемога над «Борнмутом».

"Тоттенхем"

Команда ставить собі максимально високі завдання. Але після звільнення Почеттіно і до запрошення Конте не виходило пробиватися в топ-4. Не кажучи вже про завоювання трофеїв – з цією «засухою» не впорався навіть Моурінью, і, до речі, Антоніо теж поки що не поповнив «музей». Але італієць зміг потіснити «Арсенал» навесні та пробився до квартету лідерів. У результаті вдалося нарешті до Ліги чемпіонів пробитися. І там, хай і не без проблем, вдалося вийти у плей-оф. Достатньо важко і на внутрішній арені. Іноді, як із «Лідсом» у листопаді, виходить брати максимум у невдалих обставинах, через що виходить триматися на високих позиціях. Але вистачає й осічок: із «Брентфордом» обмежилися лише нічиєю. Причому там ще й відігравались із 0:2. Пропустили двічі й із «Астон Віллою», але цього разу так нічим і не відповіли, програвши.

Статистика особистих зустрічей.

Минулого сезону сусіди обмінялися перемогами. Причому з однаковим розгромним рахунком по 3:0.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у статусніший «Тоттенхем». Але той продовжує багато пропускати, тож краще взяти ставку на «разом більше 2,5 забитих голів» з коефіцієнтом – 2,0 від Parimatch.

Parimatch
  • 3,60
  • 3,50
  • 2,05
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.