Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1033
1

Спеція – Аталанта. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

У Серії А відбудеться українське дербі

Спеція – Аталанта. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine. Малиновський та Ко відвідають Коваленка з товаришами

У середу, 4 січня, у Ла-Спеції на полі арени «Альберто Піко», місткістю 11 466 глядачів, відбудеться матч 16-го туру італійської Серії А, в якому «Спеція» українського півзахисника Віктора Коваленка зіграє з «Аталантою», кольори якої захищає українець Руслан Маліновський. Стартовий свисток у матчі пролунає о 15:30 за київським часом.

Спеція

Команда Луки Готті у турнірній таблиці чемпіонату Італії посідає 17-е місце. Вона у 15 матчах набрала 13 очок – 3 перемоги, 4 нічиї, 8 поразок. Нижче за «Спецію» в італійській ієрархії зараз знаходяться лише три аутсайдери – «Кремонезе», «Сампдорія» та «Верона».

На сьогодні Коваленко та Ко йдуть на серії з двох матчів без поразок. До паузи у Серії А на чемпіонат світу у Катарі вони зіграли вдома внічию 1:1 з «Удінезе», а потім на виїзді обіграли «Верону» з рахунком 2:1. До цього у «Спеції» була низка з семи матчів без перемог – 2 нічиї, 5 поразок.

За показниками на своєму полі нині у чемпіонаті Італії «Спеція» займає 16 позицію, маючи в активі 10 домашніх очок після 7 матчів – 2 перемоги, 4 нічиї, 1 поразка. У трьох останніх поєдинках на «Альберто Піко» «орлята» не змогли перемогти – 2 нічиї, 1 поразка.

Аталанта

Підопічні Джан П'єро Гасперіні у таблиці Серії А розташовуються на 6-й позиції. Маліновський з товаришами набрали у 15-ти зіграних поєдинках 27 очок – 8 перемог, 3 нічиї, 4 поразки.

Чотири невдачі, які зараз має «Аталанта», припали на п'ять її останніх матчів. А перед паузою у сезоні на ЧС-2022 вона зазнала одразу трьох поразок поспіль – «Наполі» (1:2 вдома), «Лечче» (2:1 у гостях) та «Інтер» (2:3 на своєму полі).

Якщо брати до уваги виключно очки, набрані на виїзді, то зараз «Аталанта» у Серії А посідає 3-є місце. Вона у 7-ми гостьових зустрічах набрала 16 очок – 5 перемог, 1 нічия, 1 поразка. Невдача мала місце у останній грі на виїзді з «Лечче» (1:2).

Орієнтовні склади

Спеція: Драговскі – Ампаду, Ківьор, Ніколау, Хольм, Бурабія, Екдаль, Бастоні, Мутінью, Верде, Нзола.

Аталанта: Муссо – Толой, Паломіно, Скальвіні, Мехле, де Рон, Едерсон, Руджері, Копмейнерс, Сапата, Лукман.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку гості зможуть показати свій клас та переможуть. Нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.70 по лінії Parimatch.

4 січня, середа

Спеція Аталанта
Ла-Спеція. «Альберто Піко». 15:30
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 0:2
Parimatch
  • 4.80
  • 4.20
  • 1.70
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Billy Bons
битва украинских лавочников