Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:41
558
0

Стратегії ставок на парні/непарні

Які ж стратегії можна використовувати в підборі ставок на цей вид парі

| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:41
558
0
Стратегії ставок на парні/непарні

Ставлення до ставок "парні/непарні" досить двояке. Для багатьох це взагалі не парі, не спортивна ставка, яка за своєю суттю передбачає необхідність проводити аналіз, прораховувати ймовірності, а отже, вигравати гроші за рахунок свого розуму, а не голого везіння. Такі гравці вважають, що так можна просто в казино ставити на "червоне-чорне", або ту саму "парні-непарні". Інші ж продовжують грати, і навіть розробили стратегії, що можуть бути цілком успішними в розрізі окремих видів спорту.

Модель гри на "парні/непарні" у футболі

Для цього будуть загравати 2 результати. 1 ставка йде на "більше 2,5 голів" і на "парну кількість". Але спочатку йде ставка на "ТБ2,5", за умови, що знаходиться пропозиція з коефіцієнтом не нижче 2,1. На такий результат ставлять половину від доступної суми. Другу ставку, звичайно ж, на сайті іншої букмекерської контори, розміщують на "парні" - як правило, буде коефіцієнт на рівні приблизно 1,95. Суть у тому, що, за такого набору, буде тільки кілька результатів, що призведуть до втрати грошей: мінімальна, 1-0, перемога однієї зі сторін. В інших випадках або не пройде "більше 2,5", але ставка на "чет" зіграє (нічиї 0-0 або 1-1). Так що як мінімум сума обох парі повернеться, або буде мінімальний збиток. Так само може трапитися за умови "більше 2,5 голів", але за непарної їхньої кількості (2-1, 3-2 тощо). Головний же прибуток беттор отримає в разі, якщо "заходять" обидві ставки (2-2, 3-1 на будь-яку користь і так далі) - і варто намагатися знаходити такі матчі, де є обґрунтована надія саме на такий успіх.

Модель гри на "парні/непарні" у футболі

У цьому варіанті стратегія будується на грі на базі теорії ймовірності. Статистика показує, що тільки мінімальний відсоток матчів у цьому виді спорту, приблизно в 5%, складають події, де всі чверті строго або парні, або непарні. Тож можна грати класичним догоном. Тобто на першу чверть вибирається щось на свій смак, парні або непарні (підготувати, проаналізувати все одно подібний ринок у баскетболі виглядає завданням фантастичним). У разі поразки парі, згідно із "законами жанру", гравець просто збільшує до необхідного рівня номінал і ставиться знову на те ж саме. Головне продумати все так, щоб банк, у разі потреби, витримав "візит" на 4-ту сходинку - буває, що парі зіграє лише в заключному ігровому відрізку баскетбольного поєдинку.

Віталій Петровський
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.