Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 05 сiчня 2023, 02:37
434
0

Лідс – Вест Хем. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Англії

| Оновлено 05 сiчня 2023, 02:37
434
0
Лідс – Вест Хем. Прогноз та анонс на матч
Getty Images/Global Images Ukraine

4 січня на "Елланд Роуд" пройде матч 19-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому "Лідс" зустрінеться з "Вест Хемом". Старт поєдинку заплановано на 20:45 за європейським часом.

«Лідс»

Команда вважається першою з найбільш популярних у країні. Але треба констатувати: вона вже 2-й сезон присвячує себе боротьбі за виживання у Прем'єр-лізі. Причому до кінця минулої зими «павичі» пішли на розлучення з культовим для вболівальників Марселою Б'єлсою. Прагматично, це допомогло на фінішному відрізку минулого чемпіонату. Але зараз і Джессі Марш теж стикається з тією самою нестабільністю своїх підопічних. Так само точиться боротьба за перебування над зоною вильоту в АПЛ. Поки що був складний календар у грудні. Спочатку була очікувана поразка вдома «Манчестер Сіті» з черговим дублем Холанда (до речі, ніби один із численних фанатів «Лідса»). Але іншого лідера, «Ньюкасл», вдалося зупинити, зігравши 0-0.

"Вест Хем"

Клуб став якщо не головним розчаруванням цього сезону у Прем'єр-Лізі, то, як мінімум, одним із таких. Точно прогнозували новий виток боротьби за єврокубки, а то й за вихід до Ліги чемпіонів - врешті-решт чимало в цьому плані у Моєса в попередні роки виходило. А влітку було викладено десятки мільйонів на іменитих новачків... Щоб осінь закінчити з меншою кількістю очок, ніж проведених ігор – 14 у 15 (до чого можна додати і виліт із Кубка Ліги від «Блекберна»). Залишалося лише сподіватися, що досвідчений шотландець все виправить за час затяжної передріздвяної паузи. Почали у грудні з поразки, 1-3, але й грали там із лідером, «Арсеналом». З такою ж різницею м'ячів, лише 0-2, поступилися іншому лондонському клубу – «Брентфорду».

Статистика особистих зустрічей.

У «Вест Хема» було 6 матчів без поразок, у тому числі 4 перемоги поспіль. Але у січні «Лідс» оформив виїзні 3-2.

Прогноз

Букмекерські контори вважають пару досить рівною за силою. Але «Лідс» виглядає все-таки симпатичніше, та й грає вдома – ставимо на його перемогу при форі «0» з коефіцієнтом – 1,909 від Parimatch.

Parimatch
  • 2,55
  • 3,50
  • 2,63
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.