Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 05 сiчня 2023, 02:37
397
0

Астон Вілла - Вулверхемптон. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Англії

| Оновлено 05 сiчня 2023, 02:37
397
0
Астон Вілла - Вулверхемптон. Прогноз та анонс на матч

4 січня на "Вілла Парк" пройде матч 19-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому "Астон Вілла" зустрінеться з "Вулверхемптоном". Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

«Астон Вілла»

Клуб явно пам'ятає про свою славну історію. І тут поступово визріли чималі амбіції. Саме тому робота Стівена Джеррарда зрештою не задовольняла його «роботодавців». Все, що міг запропонувати англієць, це боротьба за виживання – успішна минулого сезону, як мінімум, не провальна на старті нового. Але у Бірмінгем не дарма намагаються заманити гравців рівня Едена Азара. І вже змогли повернути в Англію топового, хоч і суперечливого, наставника - Унаї Емері. Той почав працювати ще у листопаді, і тоді вже переміг МЮ та «Брайтон». Зима, щоправда, почалася менш оптимістично. При хороших відрізках, «віллани» все-таки вдома поступилися 1-3 «Ліверпулю». З іншого боку, потім були впевнені 2-0 із «Тоттенхемом», ще раз показавши свій прогрес.

«Вулверхемптон»

Команда теж покликала восени маститого наставника-іспанця. Але тут мотивація інша (хоча якраз «вовки» зовсім недавно грали в єврокубках, і не без успіхів): зараз стоїть завдання просто «вижити» в АПЛ. Розпочавши роботу на Туманному Альбіоні теж перед паузою на чемпіонат світу, він міг внести в актив лише прохід Лідса в Кубку Ліги, в чемпіонаті програвши і Брайтону, і Арсеналу. Але на «День подарунків» було досягнуто важливого успіху: голом Аїт-Нурі на 95-й хвилині було оформлено вольову перемогу 2-1 над прямим конкурентом, «Евертоном». Були шанси і в поєдинку з «Манчестер Юнайтед», але Рашфорд у 2-му таймі забив єдиний гол.

Статистика особистих зустрічей

"Вулверхемптон" виграв 4 матчі з 6 останніх при єдиній поразці. У тому числі він узяв максимум минулого сезону: 3-2 на виїзді, 2-1 вдома.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу в Бірмінгемі господарів поля. Але обидва іспанські наставники, що нещодавно ще рубалися один з одним у Прімері, прагматичні. Ставимо на «тотал менше 2,5 голів» з коефіцієнтом – 1,82 від Parimatch.

Parimatch
  • 1,95
  • 3,60
  • 4,00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Оновлено прогнозований посів у єврокубках. Куди потраплять Шахтар і Динамо?
Футбол | 16 квітня 2024, 18:30 12
Оновлено прогнозований посів у єврокубках. Куди потраплять Шахтар і Динамо?

Гірники можуть потрапити напряму в ЛЧ, а киянам прогнозують місце у ЛЄ

Талант без мізків не потрібен нікому. Як Жерсон Родрігеш вбиває кар'єру
Футбол | 16 квітня 2024, 11:50 9
Талант без мізків не потрібен нікому. Як Жерсон Родрігеш вбиває кар'єру

Олексій Сливченко пропонує згадати найбільш резонансні історії дивацтв люксембуржця

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.