Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 03 сiчня 2023, 03:47
4779
5

ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Є інформація, що рф планує тривалу атаку шахедами»

Українські захисники з початку 2023 року збили вже понад 80 ворожих дронів

| Оновлено 03 сiчня 2023, 03:47
4779
5
ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Є інформація, що рф планує тривалу атаку шахедами»
ОП. Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що українські захисники з початку 2023 року збили вже понад 80 ворожих дронів. За його словами, є інформація, що рф планує тривалу атаку шахедами:

«З початку року минуло лише два дні, а кількість збитих іранських дронів над Україною вже понад 80. І найближчим часом ця кількість може зрости. Тому що в ці тижні ночі можуть бути досить неспокійними.

Ми маємо інформацію, що рф планує тривалу атаку шахедами. Її ставка може бути на виснаження. На виснаження наших людей, нашої ППО, нашої енергетики.

Відзначу успішний захист піднебіння повітряними командуваннями Центр, Південь та Схід. Особливу подяку висловлюю бійцям 96-ї Київської, 208-ї Херсонської та 138-ї Дніпровської зенітних ракетних бригад, 301-го Нікопольського зенітного ракетного полку Повітряних сил, а також воїнам 39-го зенітного ракетного полку Сухопутних військ.

Режиму рф необхідні мобілізаційні емоції. Щось таке, що вони хочуть демонструвати своїй країні, щоб брехати далі, нібито все йде за планом.

Наше ж завдання – щодня давати Україні успіхи, досягнення нехай невеликі, але перемоги над терористами та терором. Кожен збитий дрон, кожна збита ракета, кожна доба з електрикою для наших людей та мінімальні графіки відключень – це саме такі перемоги.

І кожен крок наших військових на фронті вперед, кожна збережена позиція – це успіхи, які мають зараз стратегічне значення. Ми маємо підвищити максимально для держави-терориста ціну нової мобілізації та війни загалом».

Оцініть матеріал
(58)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил