Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 04 сiчня 2023, 07:16
12119
2

8 топ-гравців, які можуть змінити клуб у січні

Розповідаємо про футболістів із невизначеним майбутнім

| Оновлено 04 сiчня 2023, 07:16
12119
2
8 топ-гравців, які можуть змінити клуб у січні
Getty Images/Global Images Ukraine

Із настанням нового року відкрилося зимове трансферне вікно. Вже з 1 січня клуби зможуть підписувати нових гравців. Для футболістів це можливість змінити обстановку, якщо справи йдуть не найкращим чином. Взимку рідко трапляються гучні підписання, але цього разу все може змінитися. Далі розповімо про гравців, які можуть змінити клуби в січні.

Мілан Шкріньяр

Контракт Шкріньяра з «Інтером» розрахований до кінця цього сезону. Сторони раніше заявляли про бажання продовжити співпрацю, але до угоди поки що прийти не можуть. Найімовірніше, футболіста не влаштовують умови нового контракту, який пропонує клуб. Цим може скористатися «ПСЖ». Парижани вже давно хочуть підписати 27-річного центрбека, але «нерадзуррі» категорично відмовлялися продавати гравця. Цього разу ситуація може змінитися.

Юрі Тілеманс


Getty Images/Global Images Ukraine

Минулого літа Тілеманс міг стати гравцем «Арсеналу» і боровся б зараз із «Манчестер Сіті» за чемпіонство, але, можливо, засумнівався у перспективах «канонірів». При цьому бельгієць і з «Лестером» не став продовжувати контракт, щоб подивитися, як розвиватиметься ситуація. Наразі 25-річний хавбек, мабуть, остаточно зрозумів, що в нинішньому клубі йому нічого не світить. «Лиси» хочуть зберегти футболіста, але навряд чи це вдасться. Тілеманс є одним із ключових гравців «Лестера», але краще продати його зараз, щоб не втратити через півроку безкоштовно.

Ян Зоммер

Зоммер давно зарекомендував себе якісним голкіпером. Дивно, що він досі не пішов на підвищення, провівши останні 8 років у складі менхенгладбахської «Боруссії». Можливо, ситуація зміниться у січні. У підписанні 34-річного швейцарця зацікавлені клуби з АПЛ та Серії А. Основними претендентами на футболіста вважають «Інтер» та «Манчестер Юнайтед». «МЮ» шукає заміну Давіду Де Хеа. «Нерадзуррі» теж стурбовані ситуацією з воротарями, оскільки Самір Ханданович може завершити кар'єру влітку, а Андре Онана – не дуже надійний хлопець. Можливо, хоч на заході кар'єри у Зоммера з'явиться шанс на перехід у топ-клуб.

Н’Голо Канте

Канте не може домовитися з «Челсі» щодо продовження контракту. Побоювання лондонців зрозумілі: останнім часом француз все частіше травмується, а з роками здоров'я у нього більше не стає. Але, хоч би як там не було, Канте залишається гравцем високого рівня, а відпускати такого футболіста безкоштовно – недозволена розкіш навіть для «синіх». З чуток, у підписанні 31-річного хавбека зацікавлена «Барселона». Але проблема в тому, що каталонцям поки що не можна реєструвати нових гравців. Не факт, що в січні ситуація зміниться на краще.

Мемфіс Депай


Getty Images/Global Images Ukraine

На поточний момент «Барселоні» заборонено підписувати гравців, але продавати – можна. У зв'язку з цим, майбутнє Депая в каталонському клубі залишається під питанням. «Синьо-гранатові» мають великий вибір атакуючих футболістів, тому Мемфісу часто не знаходиться місця на полі. Найрозумніше було б піти. У «Барселоні» стверджують, що розраховують на футболіста, але публічним заявам каталонців далеко не завжди можна вірити. Висока ймовірність, що при отриманні відповідної пропозиції «синьо-гранатові» відпустять Депая вже в січні.

Жоау Феліш

Ще 3 роки тому «Атлетіко» оформив рекордний трансфер, який досі не виправдав себе. У кожному сезоні після переходу до мадридського клубу Феліш стикається з величезним тиском. Напевно, настав час уже щось змінювати, оскільки 23-річний нападник отримує все менше ігрового часу. З чуток, футболіст може змінити клубну прописку вже в січні. «Матрацники» готові відпустити португальця в оренду. Варіант із повноцінною угодою щодо гравця вони розглянуть влітку. Все залежить від того, де і як Феліш проведе другу частину сезону.

Маркус Тюрам

Ще один представник менхенгладбахської «Боруссії» може залишити клуб у січні. Тюрам проводить хороший сезон у Бундеслізі, де на його рахунку 10 м'ячів та 3 результативні передачі у 15-ти матчах. Враховуючи результативність футболіста та його контракт, можна припустити, що він змінить клубну прописку найближчим часом. Забивні форварди потрібні багатьом клубам. Є інформація, що «Інтер» хоче отримати 25-річного нападника безкоштовно влітку, але «Боруссії» буде вигідніше розлучитися з гравцем узимку. Продовжувати контракт він, зважаючи на все, не планує.

Крістіан Пулішич

У Пулішича непроста ситуація в «Челсі». З кожним сезоном він дедалі менше часу проводить на полі. Складається враження, що відхід американця з лондонського клубу – лише питання часу. За даними ЗМІ, у підписанні 24-річного вінгера зацікавлений «Ньюкасл». «Сороки» хочуть оформити цей трансфер вже в січні. Зважаючи на становище команд у турнірній таблиці АПЛ, цей перехід, можливо, став би вигідним для футболіста, незважаючи на розпал сезону. «Ньюкасл» стає все більш привабливим клубом для якісних гравців, а Пулішич безперечно входить до цієї категорії.

Текст: meta.ua/sport

Оцініть матеріал
(112)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Астон Вілла сенсаційно програла Олімпіакосу перший півфінальний матч
Футбол | 02 травня 2024, 23:59 4
Астон Вілла сенсаційно програла Олімпіакосу перший півфінальний матч

У Лізі конференцій у гостей хет-трик зробив Аюб Ель-Каабі

ОФІЦІЙНО. Мессі – гравець місяця у MLS. Аргентинець забив 6 голів за 4 гри
Футбол | 03 травня 2024, 01:38 2
ОФІЦІЙНО. Мессі – гравець місяця у MLS. Аргентинець забив 6 голів за 4 гри

Лідер «Інтер Маямі» на високому рівні провів квітень у Major League Soccer

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.