Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 03 сiчня 2023, 21:14
777
1

Манчестер Юнайтед – Борнмут. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Англії

| Оновлено 03 сiчня 2023, 21:14
777
1
Манчестер Юнайтед – Борнмут. Прогноз та анонс на матч

3 січня на «Олд Траффорд» пройде матч 19-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Борнмутом». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

"Манчестер Юнайтед"

Команда за тен Хага видала вкрай суперечливий старт сезону. У результаті до Різдва вона підійшла поза топ-4, тобто за межами зони Ліги чемпіонів, і без Кріштіану Роналду, конфлікт з яким вилився в розрив контракту. Явно не так усі серед уболівальників «манкуніанців» бачили проміжні результати своїх улюбленців до листопада. Втім, про роботу Еріка треба буде судити навесні. Після паузи "червоні дияволи" грали цілком солідно. Вони видали «гросмейстерські» 2-0 з «Бернлі» Венсана Компані у Кубку Ліги. Потім оформили розгром "Ноттінгем Форест", причому Рашфорд вже до середини 1-го тайму записав в актив гол і передачу. Він же забив і єдиний і переможний гол у ворота "Вулверхемптона".

«Борнмут»

Клуб повернувся до Прем'єр-ліги після 2-річної паузи. Повертав його туди Скотт Паркер, і, на думку багатьох, непоганий старт новачка був його заслугою. Хоча молодого наставника звільнили вже у серпні, не стерпівши ганебних 0-9 на «Енфілді». У будь-якому випадку, О'Ніл далі зміг зібрати достатньо очок, щоб до зими позбутися приставки «в.о.». Але далі настав час виправдовувати аванси. А грудень почався для «вишеньок» непросто, щоправда, і календар знову суворий. Спочатку вони поборолися, але мінімально, 0-1, поступилися "Ньюкаслу" на виїзді у Кубку Ліги. А потім без шансів програли в АПЛ «Челсі», не зумівши зупинити Хаверца (забив сам і асистував Маунту, і вже на 24-й хвилині). Потім такий самий рахунок, але вже вдома, повторився і з «Крістал Пелас».

Статистика особистих зустрічей

5 із 6 останніх поєдинків виграв МЮ. У тому числі він розгромив у 2020-му році "Борнмут", що вилітав в Чемпіоншип, з рахунком 5-2.

Прогноз

Букмекерські контори не бачать аргументів у нинішніх умовах на користь «Борнмута». Ставимо на те, що Манчестер Юнайтед виграє при форі -1,5 гола з коефіцієнтом - 1,84 від Parimatch.

Parimatch
  • 1,26
  • 6,00
  • 11,00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?
Футбол | 01 травня 2024, 23:38 0
Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?

Кріштіану оформив дубль за «Аль-Наср» у ворота «Аль-Халіджа»

Челсі – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Футбол | 02 травня 2024, 20:21 1
Челсі – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Old  Т
Игра за 3-е место, потому что Ньюкасл  будет в Лондоне против Арсенала. Но МЮ умеет такие матчи сводить вничью.    Хоть бы не в этот раз. )