Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 03 сiчня 2023, 02:11
9302
4

Арсенал має намір заплатити за Мудрика менше 95 млн. Шукає альтернативи

Жоау Феліш - один із альтернативних варіантів

| Оновлено 03 сiчня 2023, 02:11
9302
4
Арсенал має намір заплатити за Мудрика менше 95 млн. Шукає альтернативи
ФК Шахтар

За інформацією британських ЗМІ, Михайло Мудрик залишається головною трансферною метою «Арсеналу», проте платити 95-100 мільйонів євро клуб «Шахтарю» не збирається.

Переговори сторін продовжуються, а лондонці все ще впевнені, що їм вдасться домовитися про перехід Мудрика. Раніше повідомлялося, що «Арсенал» вже навіть погодив з гравцем умови контракту.

При цьому клуб про всяк випадок окреслив альтернативні варіанти.

Серед них – вінгер «Атлетіко» Жоау Феліш, який не може розкритись у мадридській команді. Лондонський клуб має намір посилити склад до кінця січня, оскільки керівництво вірить, що команда може вперше з 2004 виграти титул АПЛ.

Оцініть матеріал
(172)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Денис Ободовский
Как же он ЗА*БАЛ, во всех новостных ветках, лучше под Бахмут его отправить.
anacreon
Сподіваюсь, що Шахтарю вистачить розуму домовитися десь на 70 мільйонах. Якби той факт, що крім Арсенала нема взагалі ніяких офіційних пропозицій він інших клубів - мав якось вже отверезіти керівництво.  Зараз або ніколи. Влітку за нього і 60 ніхто не дасть.І Мудрик так випендрювався в ЛЧ і чемпіонаті, бо дуже хотів перейти в Європу. Якщо він побачить, що це не має сенсу і його ніколи не продадуть, то просто знизить вимоги і перестане феєрити.
anacreon
Шахтар хоч би подивився за які гроші Арсенал бере футболістів і скільки коштували Жезус та Зінченко. Арсенал не розшвирюється 100 мільйонами, як дурний МЮ. Але МЮ не потрібен Мудрик.
Я Я
Кто вообще Ахметке вбил в его череп сумму именно 100 лямов и ни шекелем меньше? Почему не договориться, если 2 другие стороны этого хотят и очень сильно? Он продажей одного единственного игрока хочет решить все свои потери, начиная от Азовстали и заканчивая бразилами, которые разбрелись по миру за бесценок? 
А если продать за 50 млн, но 50% прав - так могут договориться? Если Арсу нужен игрок для решения спортивных задач, а не товар для перепродажи, то он мог бы на это пойти. Пример - тот же Довбик. Он играет в команде, приносит пользу, но на половину принадлежит датчанам. И Шахте тоже плюс. Не продаст сейчас - не продаст вообще. За те деньги, которые сегодня даёт Арсенал, по крайней мере.