Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 03 сiчня 2023, 06:21
1088
0

Рейнджерс - Селтік. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Шотландії

| Оновлено 03 сiчня 2023, 06:21
1088
0
Рейнджерс - Селтік. Прогноз та анонс на матч

2 січня на "Айброкс" пройде матч 20-го туру Шотландської Прем'єр-Ліги, в якому "Рейнджерс" зустрінеться з "Селтіком". Старт поєдинку заплановано на 13:30 за європейським часом.

«Рейнджерс»

Клуб розпочав нову еру. Точніше, він намагається повернутися до успішних часів. Не змогли чи не захотіли повертати Джеррарда, котрий робив їх чемпіоном. Хоча того звільнили з «Астон Вілли», і начебто Стівен не «працевлаштований». Але в результаті менеджером назвали його помічника часів Глазго, маловідомого Майкла Біла. Той заради цього покинув КПР, де вперше працював як головний тренер. Зрозуміло, що англієць працюватиме з прицілом на наступний сезон, у цьому нема за що боротися до ладу - у Лізі Чемпіонів закінчили 4-ми у групі, на внутрішній арені дуже вже велике відставання від сусіда-конкурента. Втім, якщо виграти зараз, то дистанція звузиться. За нового менеджера, який працює з грудня, «світло-сині» розпочали з непростих, але перемог. Мінімально виграли у "Хіберніан", "Абердін" (по 3-2), "Росс Каунті" (1-0). «Мозеруелл» взагалі вдалося розгромити 3-0.

«Селтік»

Команда теж фактично може потихеньку замислюватися про наступний сезон. Вона теж грала в Лізі чемпіонів - і, як і сусід, виявилася останньою у своїй четвірці. При цьому підопічні Енджа Постекоглу показують визначні, навіть за мірками Шотландії, показники. "Обручі" штампували перемоги з усіма поспіль, крім сенсаційних 0-2 зі скромним "Сент-Мірреном". Хоча взимку вже не було виразної мотивації, але «кельти» й надалі забезпечували результати. Якщо "Абердін" та "Лівінгстон" перемагали мінімально, то "Сент-Джонстон" вже розгромили. Обороти й надалі лише зростали: з «Хіберніаном» дійшло до 4-0.

Статистика особистих зустрічей

Це «Олд Фірм Дербі», де знову домінує «Селтік». Минулого сезону, у квітні-травні, «Рейнджерс» хоча б не програв двічі поспіль. Але у вересні чемпіон розгромив сусіда 4:0.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу чемпіона. Ні, зміна наставника благотворно вплинула на «Рейнджерс», але «Селтік» все одно сильніший на голову. Ставимо гостей з форою «0» з коефіцієнтом - 1,70 від Parimatch.

Parimatch
  • 3,20
  • 3,50
  • 2,20
Сделать ставку Зробити ставку

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома реакція Анчелотті на гольову помилку Луніна у матчі з Барсою
Футбол | 23 квітня 2024, 07:51 1
Стала відома реакція Анчелотті на гольову помилку Луніна у матчі з Барсою

Карло стурбований грою українського воротаря

Як виглядає список бомбардирів УПЛ 2023/24 після 25-го туру?
Футбол | 23 квітня 2024, 03:40 4
Як виглядає список бомбардирів УПЛ 2023/24 після 25-го туру?

Одноосібним лідером є форвард Динамо Владислав Ванат – 12 голів, 7 асистів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.