Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 грудня 2022, 12:41
2756
3

Рінат АХМЕТОВ: «2022 – найважчий рік в історії України»

Президент «Шахтаря» підбив підсумки року

| Оновлено 31 грудня 2022, 12:41
2756
3
Рінат АХМЕТОВ: «2022 – найважчий рік в історії України»
ФК Шахтар Донецьк. Рінат Ахметов

Президент «Шахтаря» Рінат Ахметов привітав уболівальників донецького клубу з наступаючим 2023 роком:

«Минає 2022 рік – найважчий рік в історії України та в житті кожного з нас. На початку року ми були сповнені надій, ми думали про футбол, ми мріяли про нові трофеї та майбутні спортивні тріумфи, проте війна перекреслила всі плани й змусила нас думати про інші перемоги – перемоги над ворогом і звільнення нашої української землі від загарбників. 2022 рік став ще й роком неймовірного єднання – єднання українського народу в боротьбі за незалежність, єднання всього світу в підтримці України. 2022 рік увійде до історії як рік мужності, стійкості та сміливості української нації.

Рік, що минає, став випробуванням і для «Шахтаря». Як і вся країна, клуб та команда показали свою силу й характер, гідно виступивши в Лізі чемпіонів і заслуживши право представляти Україну навесні в Лізі Європи УЄФА. Це свідчить про те, що навіть у такій ситуації ми сповнені найсерйозніших амбіцій, прагнення перемагати й бажання тішити наших уболівальників. Упевнений, на нас чекає цікава друга частина сезону в українському чемпіонаті та на європейській арені.

У прийдешньому 2023 році всі ми чекаємо тільки одного – перемоги України і якнайшвидшого миру на нашій землі. Миру в Києві та у Львові, у Харкові й Херсоні, в Одесі та Чернігові, миру у звільнених українських Донецьку, Луганську, Маріуполі й Криму.

У новому році я бажаю вам сил, адже вони будуть потрібні нам для перемоги над ворогом, для відновлення зруйнованих міст, для того, щоб будувати вільну і процвітаючу Україну.

У новому році я бажаю вам надії, адже тільки вона змушує нас не здаватися, боротися й перемагати. Надія на чудове майбутнє для нас, для наших дітей, для нашої країни – у цьому сила українського народу.

У новому році я бажаю вам терпіння, адже Україна та український народ проходять через неймовірно складні випробування. Однак ми знаємо, за що б’ємося, ми віримо в нашу перемогу, і тому ми витримаємо всі труднощі, вистоїмо і будемо ще сильнішими.

Я бажаю вам любові й добра, адже тільки вони дають нам сили, надію, віру та терпіння. Адже любов і добро обов’язково переможуть.

Щиро сподіваюся, що у новому, 2023 році «Шахтар» своєю гарною грою, своїми яскравими перемогами даруватиме нам усім радісні емоції, даватиме нам сили, надію, віру та любов», - сказано в привітанні Ахметова.

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ivan Vismutenko
Ковидный год уже  как бы фигня.  Хотя люди умирали сотнями и тысячами.  Зато города, сёла и промышленность от этого не страдали.  Но всё познаётся в сравнении.  Если прижатый к стенке хло начнёт использовать ТЯО,  то тогда  придётся пересмотреть шкалу.  (
Злий Глобинець
Хтозна чи все закінчиться в 2023. Навряд чи. Он боси Шахтаря (в т. ч. Ахметов) прогнозували колись повернення на Донбас-арену за підсумками Мінську-3 і плану Штайнмаєра - і що з того вийшло? Отож бо.
Gudok
ты свое прогудел уже, так иди вслед за кораблем