Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 01 сiчня 2023, 09:16
1027
0

Ноттінгем Форест – Челсі. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Англії

| Оновлено 01 сiчня 2023, 09:16
1027
0
Ноттінгем Форест – Челсі. Прогноз та анонс на матч

1 січня на "Сіті Граунд" пройде матч 18-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому "Ноттінгем Форест" зустрінеться з "Челсі". Старт поєдинку заплановано на 17:30 за європейським часом.

«Ноттінгем Форест»

Команда за підсумками минулого сезону змогла повернутися до Прем'єр-Ліги - вперше в цьому столітті. Але при цьому всі чудово пам'ятають, що ще рік тому це був фактично середняк Чемпіоншипу з відповідним підбором гравців. Набравши багато новачків, «лісники» очікувано провалили стартовий відрізок. Але потім, з середини листопада, у Стіва Купера та його тренерського штабу нарешті був час для того, щоб налагодити взаємодію між підопічними. І в грудні вдалося розпочати з переконливої, 4:1, виїзної перемоги. Щоправда, це був Кубок Ліги, а суперник, «Блекберн», грає у Чемпіоншипі, хай і непогано. Втім, далі був «Манчестер Юнайтед» і поразка без варіантів.

«Челсі»

Клуб осінній відрізок закінчив набагато вище, ніж «Ноттінгем Форест». Але, безумовно, до нього претензій було набагато вищим – він розчарував. Це можна пояснювати і тим, що змінився власник, а новий менеджмент лише навчається, набиваючи свої шишки у реаліях європейського футболу. І тим, що Тухеля звільнили, а Поттер не мав досвіду роботи з грандами, і з новими підопічними він знайомився просто в розпал сезону. Понад те, восени «аристократів» захлеснула небувала епідемія травм. Але до зими було виграно менше половини зустрічей в АПЛ, 6 із 14. Вже після паузи, з «Борнмутом», гранд переміг так, як і має, за рахунок голу та передачі Хаверца все вирішивши ще в 1-му таймі.

Статистика особистих зустрічей

"Челсі" виграв усі 7 останніх поєдинків. У тому числі були кубкові 2:0 у січні 2020 року.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на особливу інтригу від цієї пари. Оживаючий, мотивований "Челсі" повинен перемагати з коефіцієнтом 1,69 від Parimatch.

Parimatch
  • 5,25
  • 3,28
  • 1,69
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.