Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 31 грудня 2022, 21:01
994
0

Брайтон – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Зінченко допоможе лідерам АПЛ взяти реванш за поразку в Кубку ліги

| Оновлено 31 грудня 2022, 21:01
994
0
Брайтон – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 31 грудня, у Брайтоні на стадіоні «Амекс Стедіум» відбудеться матч вісімнадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Брайтон» та лондонський «Арсенал». Стартовий свисток рефері Ентоні Тейлора з Вайсеншейва прозвучить о 19:30 за київським часом.

Брайтон


За ходом поточного сезону до матчів колективу з досить скромними амбіціями почав стрімко зростати інтерес футбольної громадськості. І річ тут навіть не в тому, що «Брайтон» нині перебуває досить близько до єврокубкової зони в турнірній таблиці, а в тому, що колишній головний тренер донецького «Шахтаря» Роберто Де Дзербі зі змінним успіхом продовжує починання свого попередника Грема Поттера, який перебрався до лондонського «Челсі» на початку футбольного року.

Очевидно, що «чайки» серйозно ризикували, коли запрошували на тренерську посаду наставника, який належним чином і не встиг себе показати навіть у реаліях українського чемпіонату через початок повномасштабного вторгнення. Однак Де Дзербі поки що виправдовує обережні надії вболівальників, нехай і з досить змінним успіхом. До речі, «Арсенал» для італійця віднедавна є досить знаковим суперником. Саме проти «канонірів» вперше спробував сили своєї нової команди в Кубку англійської ліги Де Дзербі, виграв із рахунком 3:1, але відразу після чемпіонату світу-2022 у Катарі вилетів від значно скромнішого «Чарльтона». Цей матч, а також перемога над «Саутгемптоном» кількома днями раніше (3:1), і є безпосередньою підготовкою «Брайтона» до майбутньої гри.

Арсенал


Лондонський «Арсенал», у свою чергу, своїм виступом у першій частині футбольного року зумів здивувати навіть найбільш оптимістично налаштованих цього сезону власних фанатів. Команда Мікеля Артети має стабільний збалансований склад, досягає необхідних результатів і впевнено йде до завоювання чемпіонського титулу. Із іншого боку, саме стабільність в основі «канонірів» і є на даний момент найбільш вразливим місцем. Варто комусь із провідних футболістів вилетіти на довгий термін, як лідери чемпіонату можуть почати буксувати, і зрештою втратити життєво важливі очки у невідповідний момент.

На щастя, за умов відсутності українського захисника Олександра Зінченка подібне траплялося лише одного разу – у грі проти «Саутгемптона» (1:1), а вже в нещодавньому лондонському дербі проти «Вест Хема» (3:1) наш співвітчизник відзначив своє повернення виходом на заміну під кінець зустрічі. Утім, якщо Зінченка ще можна зловчитися кимось замінити, то з травмою коліна в нападника Габріеля Жезуса справи набагато гірші. «Арсеналу» доведеться розкривати динамічний блок від Де Дзербі без провідного голеадора, проте менш аніж за 24 години стартує зимове трансферне вікно, на якому команда точно спробує підписати когось.

Орієнтовні склади


«Брайтон»: Санчес – Еступіньян, Колвілл, Данк, Велтман – Гросс, Гілмур – Мітома, Лаллана, Марч – Троссард.

«Арсенал»: Рамсдейл – Зінченко, Габріель, Саліба, Вайт – Парті, Джака – Мартінеллі, Едегор, Сака – Нкетіа.

Не зіграють: Вебстер, Мак Аллістер, Модер – Жезус, Нельсон.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку команда Артети продовжить переможний шлях. Нашою ставкою буде позиція – Арсенал переможе й ТБ 2.5 з коефіцієнтом 3.20 за лінією Parimatch.

31 грудня, субота

«Брайтон» – «Арсенал»
Брайтон. «Амекс Стедіум». 19:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Ентоні Тейлор (Вайсеншейв, Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 3.60
  • 3.60
  • 2.80
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Дніпро-1 – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 06 травня 2024, 11:30 8
Дніпро-1 – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У підопічних Юрія Максимова у разі перемоги ще збережуться шанси на бронзові нагороди

Федорчук назвав клуб, який може очолити Максимов після відходу з Дніпра-1
Футбол | 06 травня 2024, 12:08 0
Федорчук назвав клуб, який може очолити Максимов після відходу з Дніпра-1

Відомий тренер вважає, що коуч розраховує отримати роботу в «Поліссі»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.