Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Саудівська Аравія
| Оновлено 31 грудня 2022, 13:30
21754
54

ОФІЦІЙНО. Кріштіану Роналду – гравець Аль-Насра

Легендарний португалець вирушає до Саудівської Аравії

| Оновлено 31 грудня 2022, 13:30
21754
54
ОФІЦІЙНО. Кріштіану Роналду – гравець Аль-Насра
Instagram

Клуб із Саудівської Аравії «Аль-Наср» підписав контракт із Кріштіану Роналду. Про це у своїх соцмережах синхронно повідомили і клуб, і сам 37-річний португалець.

«Це більше, ніж історія, що пишеться зараз. Це підписання, яке не лише надихне наш клуб добиватися значних успіхів. Це також надихне нашу лігу, нашу націю, майбутні покоління, хлопчиків та дівчаток, ставати найкращою версією самого себе.

Кріштіану, ласкаво просимо до твоєї нової домівки, в «Аль-Наср», – говорить заява клубу.

Олег Дідух Джерело: Instagram
Оцініть матеріал
(335)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 54
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex AS
вроде шли в заочном споре кто лучший с Месси, но как по разному и резко все получилось в итоге, один взял самый престижный турнир - ЧМ и это словами не описать, а этот устроил цирк с МЮ, вылетел со сборной вместе и уехал доигрывать черти куда, про кудахтанье сестер и прочее и говорить не стоит
palyvoda2006
Не зрозумів?! Тепер він що буде грати в Азії? А як же заяви в МЮ, що він хоче грати в Лізі чемпіонів! Може, він мав на увазі Лігу чемпіонів Азії?!
Макс Максов
МЛС ще би зрозумів, але Азія... Ну таке собі, завершення кар'єри!
Тарас Чубак
Це жесть..не фанат Рона, але такий кінець для такої легенди це ганьба
Nick.Grabowski
Поїхав заробляти гроші. Йому видніше. 
Колись Лобановський теж зробив подібний маневр (не дуже мудрий та меркантильний) на початку 1990-х, зникнувши з європейського футболу на довгих 6-7 років. 
Alex AS
Фото с футболкой навеяло командой бидоныча ... 
ОФИЦИАЛЬНО. Криштиану Роналду – игрок ФК «Металлист» Харьков.
Легендарный португалец отправляется в Украину.
Remark
Мда... Жаль, что такое окончание карьеры. Вроде ж и бабок у него вагон, мог бы где-то и лучше вариант выбрать (с точки зрения чемпа и команды).
П.С. Хотя, может у Роналду была мечта против Ярмолы в одном чемпе поиграть?)))
arrow1418
Я не згідний .Людина дає чогось більше спорту , доречі гарно написали. А Пеле де грав за Сантос а потім за Ню Йорк Космос і що ,величі меншої не стало. 
14sergey1953
Після того, як Мессі став чемпіоном світу, Роналду зрозумів, що їхнє суперництво уже закінчилось. Йому вже 38 років, вирішив заробити трішки грошей, хоча міг би ще 2 - 3 роки пограти  в Європі.
Yura Юрий
А вообще то он ОБЕЩАЛ закончить карьеру в родном Спортинге...Хотя мне....Аль-НАСРать...
scorpio16
Тут пишуть про "хто ти такий , 200 лямів..." Та в дупу ці 200 лямів , з його майном та контрактами від спонсорів + реклама від Інсти можно спокійно жити собі + закінчуй кар'єру і будуй бізнес або завершуй курси і починай тренувати... Я не люблю Роналду за його пихатість , але як футболіст він неймовірний. І свою кар'єру він повинен був закінчувати красиво , якби він закінчив в МЮ це було б взагалі неймовірна фінальна точка, я уявляю щоб йому там створили. Та навіть якщо він пішов у МЛС там би шоу зробили не менш яскраве, але до арабів... Міг би піти як Джерард Бекхем Тотті та усі великі гравці... Можливо він пограє у арабів, а потім за сезон кудись до Європи і кінець, але якщо зараз його ніхто не захотів брати, то є сумніви, що потім хтось захоче... Та й тут вже все тобі грати залишилося рік два , зроби символічну домовленість з клубом , виходить на заміни і допомагай молоді і в кінці сезону цілий стадіон буде стоячи тобі аплодувати і вітати з закінченням кар'єри.
Old  Т
Ну и нормально.  Это как лучшего из сержантов ставят перед дембелем на должность  замкомвзвода салабонов.)
introvert
Це той клуб, президент якого питав "хто такий Роналду і навіщо він мені здався?")))
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
jugulator
I це майже в 38 рокiв!
BekXan
Його взяв би любий топ клуб світу,але він своїми запросами на свій вік а головне жахливою поведінкою відвернув всіх.Ніхто не хотів мати проблеми та й ще с такими фін вимогами.Це могли тільки шейхи яким фін питання не проблема.Роналду це буде там як слиток золота за вітриною,але це ніяк не підніме рівень їх чемпіонату не кажучи про гру.
avk2307
Да уж.Вместо Спортинга пошел хз куда....
Вот тут надо еще Шахтеру подсуетиться и попросить Романо про интерес к Мудрику написать, тогда ставки поднимут.
Умник
Как играл в такой клуб и перешел
Иван Иванов
типочки повылазили в комментах поглумится над стариком. Ничё скоро и по вас время придёт, и сожрут вас черви, черви, черви, как и всех