Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 сiчня 2024, 13:32
8661
13

Мудрику – Арсенал, Шевченку – УАФ, Усику – Ф'юрі, всім нам – перемоги

Новорічні по/бажання від Sport.ua

| Оновлено 03 сiчня 2024, 13:32
8661
13
Мудрику – Арсенал, Шевченку – УАФ, Усику – Ф'юрі, всім нам – перемоги
Getty Images/Global Images Ukraine

Під Новий рік заведено загадувати бажання. І якщо загадуєш по-справжньому, від щирого серця, найчастіше ці бажання збуваються. Нинішній Новий рік, незважаючи на відсутність електрики в багатьох будинках та присутність на нашій землі рашистських агресорів, не повинен відрізнятись від попередніх аналогічних днів. Швидше, навіть навпаки: 31 грудня 2022 року всі ми, українці, незважаючи ні на що і ні на кого, повинні під цокання року, що минає, загадувати свої найпотаємніші бажання. І вони точно здійсняться. Всім смертям на зло. І життю на благо.

Редакція Sport.ua, не порушуючи доброї традиції, також святкуватиме Новий рік. І теж загадуватиме бажання – і окремі, і спільні. Нижче ми вибрали для вас ті бажання щодо світу спорту, які, на наші «веління і хотіння», повинні здійснитися наступного року.

Нехай епопея із переходом півзахисника «Шахтаря» Мудрика до закордонного клубу закінчиться. Закінчиться благополучно для всіх сторін. Найкращий варіант і для Михайла, і для «гірників» - відпустити вінгера до «Арсенала». Лондонський клуб дуже хоче залучити до своїх лав ще одного українця, сам українець дуже туди хоче. Напевно, хоче і «Шахтар» провернути цей трансфер за дуже хороші гроші. Нехай все зростеться.

Нехай цього сезону УПЛ чемпіоном стане «Дніпро-1». У даному випадку у нас абсолютно немає ворожості до «гірників» чи динамівців, просто хочеться чогось нового. «Дуалізм» нашого клубного футболу вже настільки обрид – як у хорошому, так і не в дуже хорошому сенсі, що хочеться чогось іншого. І це «щось» зараз дуже серйозно претендує на «золото». Нехай «дніпряни» його нарешті отримають. Заслужили, якщо судити з першого кола. І нехай Довбик та Піхальонок поки що залишаються у команді Кучера. До літа. А потім хай ідуть, куди хочуть. У статусі новоспечених чемпіонів.

Нехай наступного року президентом УАФ стане Андрій Шевченко. Нашому футбольному господарству дуже потрібний новий лідер. Впізнаваний у всьому світі, авторитетний та харизматичний. Той, хто вміє відстоювати свою точку зору не лише в Будинку футболу, а й в УЄФА та ФІФА. Старий лідер із новими завданнями та віяннями вже, на жаль, не справляється.

Нехай новий президент НОК Вадим Гутцайт теж справляється з новими викликами. А для початку нехай позбудеться «шлаку» у вигляді колишніх «регіоналів», які засіли у виконкомі, а його новими членами нехай стануть справді гідні українці.

Нехай усі сили наших керівників спортивних організацій та відомств у наступному році, крім роботи та турботи про своїх підлеглих, спортсменів та види спорту, підуть на зусилля щодо повного блокування та усунення рашистських спортсменів від міжнародних змагань. Причому не лише рашистських, а й білоруських. Вони – два чоботи пара.

Нехай півзахисник «Динамо» Циганков у наступному сезоні спробує себе у новому клубі. За кордоном. Своїм служінням та відданістю «біло-синьому» клубу Віктор заслужив на новий виклик. Якщо і йти, то зараз. Бо потім буде дуже тяжко. І пізно.

Нехай до «Динамо» повернеться колишній капітан команди Ярмоленко. Здається, що зараз Андрій перебуває не там, де треба. Де хотілося б і йому, і вболівальникам «столичних». Нехай улітку повертається на круги своя: йому напевно ще є що дати рідному клубу.

Нехай Мірча Луческу допрацює нинішній сезон на чолі «Динамо», після чого йде на заслужений відпочинок. Більше дати своїй нинішній команді румунський тренер навряд чи зможе. Його прихід дав команді потрібний імпульс, але зараз від імпульсу залишилася лише печія.

Нехай збірну України з футболу очолить Сергій Ребров. Контракт з Олександром Петраковим УАФ не продовжила, тож Олександр Васильович точно покине першу збірну країни. Напевно, він опиниться у «молодіжці». А от у національній збірній дуже хотілося б побачити Реброва. Можливо, з другої спроби Сергій Станіславович таки стане біля керма збірної України.

Нехай екс-перша ракетка України Еліна Світоліна повертається на корт. Ми всі дуже цінуємо її зусилля, спрямовані на благодійність та адресну допомогу українським біженцям, але хотілося б знову бачити її у грі. Ми скучили.

Нехай наші біатлоністи успішно виступлять на етапах Кубка світу, що залишилися. На чемпіонаті світу у Німеччині. І чемпіонаті Європи у Швейцарії. На цей вид спорту ми традиційно дивимося, як на можливість для українських атлетів досягти найвищих результатів та титулів.

Нехай Василь Ломаченко вийде у ринг проти Девіна Хейні у поєдинку за всі титули легкої ваги. Дуже хочеться, щоб «Лома» став абсолютним чемпіоном світу.

Нехай відбудеться найбільш довгоочікуваний боксерський поєдинок без прив'язки до вагових категорій: Олександр Усик проти Тайсона Ф'юрі. Два непереможні чемпіони світу в суперважкій вазі зобов'язані з'ясувати, хто ж із них крутіший. Хто зараз справжній імператор серед супертяжів – нехай вирішить їхня очна дуель.

І, нарешті, точніше насамперед, нехай на нашій святій землі настане довгоочікуваний мир. Причому не просто мир, а мир після перемоги України у війні з немитою росією.

Віримо, що так і буде. І що всі наші бажання здійсняться.

Оцініть матеріал
(59)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Дубль і два асисти Мессі. Інтер Майамі без Кривцова виграв матч у MLS
Футбол | 28 квітня 2024, 10:47 5
Дубль і два асисти Мессі. Інтер Майамі без Кривцова виграв матч у MLS

У ніч на 28 квітня «чаплі» обіграли «Нью-Інгленд Революшн» з рахунком 4:1

Відомо, що Анчелотті сказав Кепі після матчу, який Лунін провів у запасі
Футбол | 27 квітня 2024, 20:41 5
Відомо, що Анчелотті сказав Кепі після матчу, який Лунін провів у запасі

«Реал» переміг «Реал Сосьєдад» з рахунком 1:0

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Trol
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Умник
С наступающим вас редакция спорт.юа
Больше позитива и побед нам
GloryUkraine
З Новим роком Україно. Перемоги, миру та життя всім.🇺🇦❤🇺🇦
Сергій Макаричев
Вітаю з новим роком, всім перемоги та миру)))
u6464u
перше ваше і наше бажання , це мир в усьому світі, наступне, хай лісом підуть корупціонери в нашій країні, а потім все остальне.
Октавий Фландрийский
павелку поменять на Андрюшу? Будет еще в разы хуже, рупь за сто,как говорят в Одессе. Реброва на сборную? Бред сивой кобылы,ни один украинский тренер не вытянет нашу сборную с того болота, в котором она барахтается последние годы. Гутцайт в МОК? Громадная ошибка тех, кто его туда избирал, пройдет время и все станет ясно окончательно с этим любителем всего расейского. Ломаченка в чемпионы? А может пинка под зад,и пусть ищет место протиирея в гундяевском приходе? Много неоднозначного в пожеланиях, мы все равно победим в этой Войне, слава Зеленскому, прошу пардона, слава ВСУ!
DK02
Ломаченко - здоровий глузд. Або робочий мозок.
ortomir
Мудрик в Арсеналі? А Мартинеллі,  Зінченко? Як вам конкуренти?
Remark
Спорт.юа, поздравляю Вас с новым годом! Желаю Вам и всем нам мирного мира, крепчайшего здоровья и почаще ярких, позитивных и радостных событий не только в мире спорта)))
Злий Глобинець
Дніпро мінус 1 чемпіон? Щоб бездарно програв кваліфікацію до ЛЧ? Ні і ще раз ні!
Якщо хто і здатен пробитися в групу, то це Шахтар. Без альтернативи.