Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 сiчня 2024, 14:28
1233
0

Олександр КАРАВАЄВ: «Довбик стабільний, а Мудрик талановитий»

Захисник «Динамо» Київ – про найкращого гравця українського чемпіонату у 2022 році

| Оновлено 03 сiчня 2024, 14:28
1233
0
Олександр КАРАВАЄВ: «Довбик стабільний, а Мудрик талановитий»
ФК Динамо Київ. Олександр Караваєв

Гравець київського «Динамо» Олександр Караваєв видав порівняльну характеристику Артему Довбику з «Дніпра-1» та Михайлу Мудрику з «Шахтаря», а також згадав ЧС-2022, що відбувся у Катарі.

– Підбиваючи підсумки 2022 року, фахівці та вболівальники називають найкращих гравців чемпіонату України. Серед тих, кого згадують найчастіше – Артем Довбик із «Дніпра-1» та Михайло Мудрик із «Шахтаря». У чому сильні якості кожного з них, на ваш погляд, і кому все ж таки віддасте перевагу особисто ви?

– Поки що віддам перевагу серед цих двох гравців Артему, бо він демонструє стабільність і вже не перший рік показує результат. Але Михайло дуже талановитий та має всі якості для того, щоб бути на провідних ролях не лише у нашому чемпіонаті.

– За чемпіонатом світу стежили, за кого вболівали?

– Як і на попередньому чемпіонаті світу, я вболівав за Аргентину та особисто за Мессі. Незважаючи на те, що вони програли перший матч Саудівській Аравії, я все одно був певен, що вони стануть чемпіонами світу.

– У збірної України попереду важкий шлях на Євро-2024, у суперниках – топ-збірні Англії та Італії. Багато хто вже зараз говорить, що жовто-синім особливо нема на що розраховувати… Що можете відповісти таким «експертам»?

– Так само говорили, коли ми грали проти тих самих збірних Іспанії, Франції, Португалії. Результат усі пам'ятають… Тож і на майбутні матчі також виходитимемо з бажанням досягти позитивного результату, який дозволить нам пробитися на європейську першість.

Раніше Олександр Караваєв розповів про невдачі столичного «Динамо» в УПЛ.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.