Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 31 грудня 2022, 21:02
220
0

Фулхем – Саутгемптон. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Англії

| Оновлено 31 грудня 2022, 21:02
220
0
Фулхем – Саутгемптон. Прогноз та анонс на матч
Getty Images/Global Images Ukraine

31 грудня на "Крейвен Котедж" пройде матч 18-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому "Фулхем" зустрінеться з "Саутгемптоном". Старт поєдинку заплановано на 16:00 за європейським часом.

"Фулхем"

Команда вважається класичним англійським "футбольним ліфтом". Цей статус допоміг їм минулого сезону – «дачники» в черговий раз стали беззастережними лідерами Чемпіоншипу. Отже, ніхто не розглядав результати там як неймовірне досягнення у виконанні Марку Сілви. Свій потенціал як наставника португалець повинен показувати цього сезону, коли на нього покладають завдання розірвати ланцюг постійних вильотів АПЛ після першого ж року. Поки що результати його підопічних непогані. Новачок почав з пари нічиїх, у тому числі з «Ліверпулем», та перемоги 3-2 з «Брентфордом». У 15 матчах до листопада взято 5 перемог та 19 очок – це дозволяло зустріти Різдво у верхній частині таблиці. А взимку вдалося стартувати з 3-0 на полі «Крістал Пелас».

«Саутгемптон»

Клуб став 1-м із розчарувань цього сезону. Здавалося, що за чималих фінансових вливань у виконанні нового власника Драгана Солака, у поєднанні з тренерськими талантами Ральфа Хазенхюттля, дозволить «святим» повернутися в боротьбу за єврокубки. Але насправді триває інша боротьба, за виживання. І нікого не здивувало те, що на початку листопада австрійського тренера звільнили. Хоча незадовго до цього були не лише нічия з «Вест Хемом», а й 1-0 з «Борнмутом» та 1-1 з «Арсеналом». Поразки від «Крістал Пелас» та «Ньюкасла» стали фатальними для нього. Щоправда, і його наступник, Натан Джонс, мало що виходив. "Сейнтс" насилу, по пенальті, пройшли в Кубку Ліги "Шеффілд Венсдей", після чого в АПЛ програли 1-3 нестабільному "Ліверпулю". Тільки в грудні вдалося виграти, але чи багато кого вразили кубкові 2-1 з «Лінкольн Сіті»? Причому оформлені у вольовому стилі за рахунок дубля Че Адамса. Ось тільки потім повернув на Землю всіх «Брайтон», який виграв на Сент-Мері 3-1.

Статистика особистих зустрічей

«Фулхем» має 1 перемогу в 11 матчах. Більше того, «Саутгемптон» виграв тричі за нічиєї у 4 крайніх поєдинках.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що «дачникам» настав час покращити статистику. Поки що «Саутгемтпон» не виглядає одужалим – ставимо на перемогу «Фулхема» з коефіцієнтом – 2,05 від Parimatch.

Parimatch
  • 1,95
  • 3,60
  • 3,65
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.