Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 31 грудня 2022, 21:03
770
0

Вулверхемптон - Манчестер Юнайтед. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Англії

| Оновлено 31 грудня 2022, 21:03
770
0
Вулверхемптон - Манчестер Юнайтед. Прогноз та анонс на матч

31 грудня на "Молінью" пройде матч 18-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому "Вулверхемптон" зустрінеться з "Манчестер Юнайтед". Старт поєдинку заплановано на 13:30 за європейським часом.

«Вулверхемптон»

Клуб має ще репутацію міцного горішка та грози авторитетів, але вже за інерцією, завдяки непоганим результатам за Нуну Ешпіріту Санту. Вже за нього результати почали падати, і перший сезон Бруну Лаже принесли помітне піднесення «вовків». Але далі все розладналося, і португальця звільнили. Більше того, не відразу вдалося заманити Лопетегі, в результаті завівши ситуацію в абсолютно кризову. Юлена «дотиснули» лише у листопаді, причому почав іспанець із перемог у кубку. Але при цьому в АПЛ перед перервою за нього програли «Лідсу». А на Різдво, 26 грудня, вдалося подарувати вболівальникам важливу перемогу. Прямого конкурента «Евертона» обіграли, дотиснувши на 95-й хвилині.

«Манчестер Юнайтед»

Команда провалила минулий сезон геть-чисто. І зробила ставку на тен Хага як на менеджера, який виведе «червоних дияволів» із цієї ями. У нідерландця по-справжньому широкі повноваження. Це і дорогі підписання «під Еріка», чого коштує 100 мільйонів за Антоні – явна переплата, за всього потенціалу бразильця! Це і рішення нового наставника за стартовим складом, насамперед те, що він посадив на лаву запасних Роналду. У результаті все закінчилося скандальним розривом контракту із Кріштіану. При цьому результати осіннього відрізка були начебто й непогані, але недостатні. Зрозуміло, що МЮ має зайняти в АПЛ місце не нижче 4-го, повертатися до Ліги чемпіонів. Але до грудня "манкуніанці" підійшли на 5-й позиції. Після канікул була солідна, 2-0, перемога над "Бернлі" у Кубку Ліги. А потім ще солідніше виграли і в АПЛ у «Ноттінгем Форест».

Статистика особистих зустрічей

«Манчестер Юнайтед» мав 7-матчеву безпрограшну серію. Але в січні Жоао Моутіньо приніс "Вулверхемптону" перемогу на "Олд Траффорд".

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у «Вулверхемптон» у цій парі. МЮ теж набрав обертів, ставимо на перемогу «Манчестер Юнайтед» з коефіцієнтом – 1,93 від Parimatch.

Parimatch
  • 4,00
  • 3,60
  • 1,91
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Маріо ЖАРДЕЛ: «Такий гравець як я зараз коштував би 300 мільйонів євро»
Футбол | 02 травня 2024, 14:52 2
Маріо ЖАРДЕЛ: «Такий гравець як я зараз коштував би 300 мільйонів євро»

Бразилець вважає, що якісно нинішній футбол не кращий за той, який був у його часи

Джерело: Максимов може залишити Дніпро-1 найближчим часом. Відомі причини
Футбол | 02 травня 2024, 12:21 6
Джерело: Максимов може залишити Дніпро-1 найближчим часом. Відомі причини

Наставник може не допрацювати до кінця сезону

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.