Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бразилія
|
1459
0

Тайсон готовий піти на зниження зарплати в Інтернасьоналі

Екс-лідер «Шахтаря» налаштований залишитися у лавах «колорадос»

Тайсон готовий піти на зниження зарплати в Інтернасьоналі
internacional.com.br. Тайсон

34-річний лівий вінгер «Інтернасьонала» Тайсон, який відомий в Україні за виступами у складі «Металіста» та «Шахтаря», найближчим часом має намір зустрітися з керівництвом бразильського клубу, щоб обговорити майбутнє.

Контракт Тайсона із «колорадос» розрахований до кінця квітня 2023 року, і на даний момент є кілька варіантів того, як розвиватиметься ситуація надалі. По одному з них сторони домовляться про дострокове розірвання договору і Тайсон отримає статус вільного агента. Згідно іншого – клуб і футболіст домовляться про пролонгацію співпраці або до середини наступного року, або до його кінця.

У менеджменті «Інтернасьонала» переважають думки про те, що Тайсон все ще може бути корисним команді. Тому з ним варто продовжити контракт, якщо футболіст піде на зниження зарплати, а також із розумінням поставиться до питання про зміну статусу – зокрема, Тайсону пояснюють, що в разі пролонгації співробітництва йому доведеться задовольнятися роллю гравця ротації.

Сам Тайсон готовий прийняти нові реалії, пішовши на зниження зарплати та нормально сприймаючи свій новий статус у клубі, який він вважає для себе рідним.

Раніше бразильські ЗМІ повідомляли, що оклад Тайсона в «Інтернасьоналі» становить трохи більше 120 тисяч євро на місяць.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.