Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 31 грудня 2022, 20:53
594
0

Вальядолід - Реал Мадрид. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Іспанії

| Оновлено 31 грудня 2022, 20:53
594
0
Вальядолід - Реал Мадрид. Прогноз та анонс на матч

30 грудня на "Естадіо Хосе Сорілья" пройде матч 15-го туру Прімери, в якому "Вальядолід" зустрінеться з "Реалом" (Мадрид). Старт поєдинку заплановано на 21:30 за європейським часом.

«Вальядолід»

Команда минулого сезону була змушена провести у Сегунді. Але при цьому вона змогла повернутися назад з ходу, взявши там 2-е місце. І, головне, «пуселанос» змогли видати симпатичну статистику в першій частині нового сезону. Підопічні Пачети взяли перше очко вже у 2-му турі, коли вивезли 1-1 із гостьового матчу із «Севільєю». А восени вдалося перемогти за рахунок єдиного гола Вейсмана на 93-й хвилині "Альмерію". Особливо симпатично клуб виглядав у 2-й половині жовтня та на початку листопада, коли перемогли тричі у 4-х турах Прімери. Отже, навіть поступившись наостанок «Атлетику» 0-3, вдалося піти на перерву з 17-ма очками і на 12-му місці. А вже зима розпочалася з виїзних 5-1, причому у гостях. Але це був кубковий поєдинок із «Аренасом», що зараз грає на напіваматорському рівні.

Реал Мадрид)

Клуб провів неймовірний минулий сезон. Рішення Флорентіно Переса повернути до столиці Іспанії Карло Анчелотті виявилося не просто вірним. Італієць перевершував будь-які очікування, вигравши все можливе, окрім кубка. «Вершкові» достроково перемогли у Прімері та, головне, драматично взяли чергову для себе Лігу Чемпіонів. Здавалося, що команда, навіть не придбавши Мбаппе, домінуватиме й у новій темпораді. Але, таке враження, що «галактикос» дуже рано почали думати чи про чемпіонат світу, чи про несподівані канікули. Особливо після 3-1 у черговому «Ель Класіко» із «Барселоною». У результаті було допущено 2 осічки поспіль: 1-1 з «Жироною» та 2-3 з «Райо Вальєкано». "Кадіс" наостанок обіграли, але все одно Різдво довелося зустріти за спиною "синьо-гранатових".

Статистика особистих зустрічей

Зрозуміло, що у парі домінує «Реал». Достатньо сказати, що «Вальядолід» виграв востаннє 2008-го року. Після цього були лише окремі нічиї.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на подвиги від «Вальядоліда». "Реал" зобов'язаний брати максимум - ставимо на перемогу гостей при форі "-1 гол" (коефіцієнт - 1,83) від Parimatch.

Parimatch
  • 6,50
  • 4,75
  • 1,55
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Марсель – Аталанта. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги Європи
Футбол | 02 травня 2024, 20:51 0
Марсель – Аталанта. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 2 травня о 22:00 за Києвом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.