Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 28 грудня 2022, 19:54
7480
8

Все під контролем? Арсенал не впадає у відчай щодо трансферу Мудрика

«Каноніри» не мають сумнівів

| Оновлено 28 грудня 2022, 19:54
7480
8
Все під контролем? Арсенал не впадає у відчай щодо трансферу Мудрика
ФК Шахтар Донецьк. Михайло Мудрик

У стані лондонського «Арсеналу» зберігається оптимізм щодо бажаного підписання українського півзахисника донецького «Шахтаря» Михайла Мудрика. І це незважаючи на отриману від «гірників» відмову на перший офіційний запит по трансферу хавбека.

Джерело стверджує, що в «Арсеналі» впевнені, що угода щодо Мудрика може бути завершена до кінця трансферного вікна, яке наближається. Нібито лондонський клуб зробив для цього всю необхідну роботу і найближчим часом лише доведе до кінця розпочате.

Також повідомляється, що український хавбек не розглядається як заміна травмованому Габріелу Жезусу – пошкодження бразильця не має відношення до бажання «канонірів» підписати Мудрика цієї зими.

Як відомо, перша пропозиція «Арсеналу» щодо Михайла Мудрика з урахуванням бонусів становила приблизно 60 млн євро. У «Шахтарі» розраховують на прибуток від продажу гравця у розмірі щонайменше 100 млн євро.

Оцініть матеріал
(96)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DmitrySviridon
Арсеналу следует отказаться от этого трансфера. Пусть Мудрик играет в УПЛ до 2026 года.
nicksaf
Арсеналу он не нужен. Надоели.
DmitrySviridon
Дулю Ахметову, а не деньги!  Ахметов - это русская крыса вонючая! Нужно арестовать все, что он награбил в Украине!!! И забрать все замки в Европе Кролей Франции и в Лондоне забрать и все с молотка продать и вернуть деньги Украине. Ахметов - это русских олигарх Путина! Не давайте ему ничего! Его нужно развалить до бездомного и посадить в тюрьму и ввести каторги для него, а зарплату пенсионерам отправлять, которых эта скотина грабила 30 лет.
Иван Иванов
Фанаты Днепра вижу искрене желают хорошего трансфера Мудрику, какие добрые!!!
DmitrySviridon
никто не проявлял интерес даже к Мудрику. Все желтая пресса. Мудрик стоит миллионов 8 на самом деле.
Злий Глобинець
Динамофанів нехилі такі завидки беруть. Дописалися... 8 мільйонів... ха-ха-ха. За своїми Бєсєдіними-Супрягами-Забарними краще слідкуйте, які в них трансферні перспективи (точніше, безперспективність). А менеджмент гірників і без ваших жовчних висерів розбереться, як і за скільки продати Мудрика.