Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 грудня 2022, 18:28
6340
5

Артем ДОВБИК: «Місця на підлозі, в проході — це були VIP-квитки»

Форвард «Дніпра-1» — про першу частину сезону

| Оновлено 28 грудня 2022, 18:28
6340
5
Артем ДОВБИК: «Місця на підлозі, в проході — це були VIP-квитки»
CК Дніпро-1. Артем Довбик

25-річний форвард «Дніпра-1» та збірної України став найкращим бомбардиром УПЛ у першому колі. Довбик у 15 поєдинках забив 11 голів.

«Наприкінці року ми втратили декілька важливих очок, хоча й переграли «Шахтар». Я не виправдовуюся, але ви ж і без мене знаєте, що восени Дніпро-1 провів вісім (!) матчів через два дні на третій. Для мене, як футболіста, — це справжня мрія. Але є одне але. Одна справа, коли ти літаєш на ігри, відновлюєшся, як це потрібно професійному спортсмену, а інша, коли ти долаєш автобусом тисячі кілометрів.

Пам’ятаю, після матчу з «Динамо» ми приїхали на кордон опівночі, а перетнули його о восьмій ранку. Нас там вже знали всі прикордонні собаки! Я чув фразу про те, що ти ніколи не станеш великим тенісистом, якщо не навчишся спати в літаку. Так ось, тобі буде складно заграти в команді УПЛ, що виступає в єврокубках під час війни, якщо ти не зможеш відновлюватися в автобусі.

Місця на підлозі, в проході — це були VIP-квитки! Ми спали там, як шпроти в банці, і я не перебільшую. Але й не скаржуся. Тому що розумію, що там, на передовій, все інакше. Там роблять все, щоб наша країна вистояла, і наше завдання — терпіти та виконувати свою справу», - сказав Довбик.

«Дніпро-1» завершив перше коло на першому місці в турнірній таблиці. Дніпряни на 5 очок випереджають «Шахтар», але зіграли на одну гру більше.

Оцініть матеріал
(86)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил