Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 28 грудня 2022, 13:51
15798
2

Артем ДОВБИК: «Добре, що хоч Мессі сприяв рішенню щодо Лаоса»

Нападник «Дніпра-1» – згадав про матчі за збірну України проти Уельсу

| Оновлено 28 грудня 2022, 13:51
15798
2
Артем ДОВБИК: «Добре, що хоч Мессі сприяв рішенню щодо Лаоса»
УАФ. Артем Довбик

Найкращий футболіст УПЛ за версією гравців і тренерів Артем Довбик розповів про програш у матчі проти Уельсу у плей-оф ЧС-2022.

«Ми чудово підготувалися до матчів плей-оф за вихід на чемпіонат світу. З шотландцями взагалі провели яскравий поєдинок. Не поступилися їм в боротьбі, виконали всі тактичні настанови. Я був дуже задоволений, що підтвердив статус головного джокера збірної (посміхається). Вийшов на заміну – поставив крапку. Знову в Глазго, знову після передачі від Сашка Зінченка.

Проте це був лише перший крок, ми розуміли, що на нас чекає ще важливіший поєдинок проти Уельсу. І ця гра нам теж давалася, але такі дні трапляються – ну не йшов м’яч у ворота. Просто ніяк! Я знову вийшов на заміну, мав чудовий момент, коли пробив головою. Досі не розумію, як голкіпер потягнув той удар, але він тоді піймав справжній кураж. Ну й арбітр додав своє.

Знаєте, я часто згадую цього Лаоса. Дивився матч чемпіонату світу Аргентина – Нідерланди, бачив, як нахабно поводився суддя і не розумів, чому йому довіряють такі важливі матчі. Треба було довести рефері до 1/4 фіналу, щоб зрозуміти, який він? Я читав, що Мессі вплинув на те, щоб іспанець завчасно поїхав з Катару. Добре, хоч так. Але ж нас не чули, а Мессі – почули», – розказав Довбик.

Оцініть матеріал
(185)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
introvert
Все це вірно, але справа не у Лаосі. Ніхто з відомих причин не хотів нас бачити на Мундіалі, тому все було вирішено ще до матчу. Іспанець хоч і хворіє зоряною хворобою, проте залишається вірною шісткою фіфа.
umnuy2
это всё сверху спустили--от кента гнома педоинфонтино